image Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv og Dan Damsø
10. juni 2017 kl. 22:13

SENIOR - Der skal spilles danmarksseriefodbold i Hedensted igen efter sommerferien, da HIF's bedste seniormandskab idag endeligt sikrede sig oprykningen.

Det gjorde de ved at spille uafgjort ude mod Horsens Freja i en kamp, som mange HIF-supportere naturligvis var tilskuere til. De kunne fra sidelinjen se til, da Kristian Bonde bragte Hedensted på 1-0 efter otte minutters spil.

De kunne også se Horsens Frejas tidligere divisionsspiller Hamza Kizil bringe balance i regnskabet, da han scorede til 1-1 bare 12 minutter senere.

SE BILLEDERNE: Horsens Freja - Hedensted IF (Facebook)

Cheftræner Alex Nørlund fortæller, at hans hold virkede påvirket af kampens store betydning. Det ene point, som var nødvendigt, blev dog sikret, og dermed indfriede holdet klubbens målsætning om at have et danmarksseriehold fra efteråret 2017.

Da dommeren fløjtede af, blev guldparykker, T-shirts designet til lejligheden, konfettirør og champagne fundet frem, og trænerduoen Nørlund / Adelfred fik de obligatoriske luftture af en flok glade spillere.

På lørdag spiller holdet forårets sidste kamp hjemme mod Vildbjerg SF. Kampen fløjtes i gang kl. 15.30.

Mål:

08' 0-1 Kristian Bonde
20' 1-1 Hamza Kizil

Ind- og udskiftninger:
61' Simon Thisgaard ind  Rasmus Jørgensen ud
80' Søren Lund Jørgensen ind  Mikkel Thisgaard ud
80' Armin Lemes ind  Jakob Malberg ud