image Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
10. juni 2018 kl. 19:43

SENIOR - Det blev aldrig rigtigt spændende, da Hedensteds førstehold søndag kørte til Holstebro til en kamp om andenpladsen.

Holdet indkasserede sit tredje nederlag på stribe, da hjemmeholdet hev en 5-0-sejr i land.

Efter en første halvleg uden scoringer, fik Nicolai Givskov sidste fod på bolden, da Holstebro kom på 1-0 i det 52- minut. I løbet af de næste syv minutter scorede Holstebro yderligere to gange, og så var det svært for Hedensted at kæmpe sig tilbage i opgøret.

Det blev 4-0 og 5-0, inden dommerens slutfløjt lød, og dermed må Hedensted ned på tredjepladsen med 44 points efter Holstebros 48. Vejgaard Boldklub har for længst sikret sig oprykningen til 2. division med 56 points før sidste runde.

Hedensteds sidste turneringskamp før sommerpausen er hjemme mod Viby IF lørdag 16. juni kl. 13.

Målscorere:
52' 1-0 Nicolai Givskov (selvmål)
54' 2-0 Frederik Søvndahl
59' 3-0 Mikkel Petersen
69' 4-0 Casper Petersen
86' 5-0 Mikkel Petersen

Ind- og udskiftninger:
65' Simon Thisgaard ind  Mikkel Thisgaard ud
65' Lasse Dueholm ind  Ronni Nordnæs ud
72' Mirsad Suljic ind  Kristian Bonde ud