Menu

S2: HIF's andethold skriver klubhistorie med flot oprykning til serie 1

image Foto: Anders Brohus
Af Palle Herløv
23. juni 2018 kl. 16:07

SENIOR - Hedensteds andethold skrev et fantastisk flot stykke klubhistorie ved at sikre oprykning til serie 1 her dagen efter klubbens 90-års jubilæum.

Og sikke en afgørelse. Oprykningen kom i hus, da topholdet fra Hover satte to points til hjemme mod Gauerslund, mens Hedensted vandt sikkert med 4-0 ude mod FC Hornstrup.

- Det er for vildt! Vi hang med hovederne efter at have tabt til Hover for en uge siden, så jeg sagde til gutterne, at jeg ville hade at tabe den her kamp også uanset hvordan Hover klarede den idag. Vi skulle slutte af på bedst mulig vis, og det gav vi håndslag på, siger anfører Chris Andersen til hedenstedif.dk.

Stillingen ved pausen var 0-0, selv om Hedensted dominerede det meste af banen. En del af FC Hornstrups spillere har divisionskampe på cv'et, så det var ingen nem kamp at få vendt.

- I pausen fik vi at vide, at Hover var bagud 2-0, og det gav os et boost. Vi klappede hinanden på skuldrene og sagde, at nu skulle det være! Så gik vi rent ud sagt ind til anden halvleg og kørte dem over, siger Chris Andersen, der fik at vide under en kort vandpause, at Hover på det tidspunkt var nede med 3-1 og derefter havde bragt sig foran med 4-3, inden Gauerslund fik udlignet til 4-4 syv minutter inde i overtiden.

På det tidspunkt havde Hedensted sikret sig sejren med fire mål scoret af Ronni Bagge, Laust Walther og Mathias Holmgaard. Det sidste var et selvmål.

Klubben har inviteret hele holdet til spisning i aften.

HIF's holdopstilling:
1. Simon Sund (m)
2. Mikkel Lindhardt
4. Emil Bech
6. Ronni Bagge
7. Jeppe Sund
8. Jeppe Lindahl
10. Chris Andersen (c)
11. Mads Thisgaard
15. Benjamin Suner
17. Ronni Knudsen

På bænken:
3. Johan Ejs
14. Mathias Holmgaard
18. Laust Walther

Målscorere:
00' 0-1 Selvmål
00' 0-2 Ronni Bagge
00' 0-3 Laust Walther
00' 0-4 Mathias Holmgaard

Ind- og udskiftninger:
00' - ind  - ud 
00' - ind  - ud 
00' - ind  - ud 

Luk