DS: Perfekt start på pinsen - HIF tæver Kolding B. med 3-0

image Arkivfoto
Af Palle Herløv
07. juni 2019 kl. 21:16

SENIOR - Hedensted slog fredag aften Kolding Boldklub med flotte 3-0 på udebane.

Målene blev scoret af Mikkel Thisgaard (2) og unge Mathias Holmgaard, der kom ind efter 80 minutter.

Med sejren er HIF sikker på at spille danmarksseriebold igen næste sæson. Et enkelt point havde været nok i dag.

SE BILLEDERNE: Kolding Boldklub - Hedensted IF (Facebook)

- Vi spillede suverænt, siger cheftræner Kasper Adelfred, som op til kampen havde bange anelser efter afbud fra Ronni Bagge og Martin Damsbo, og det blev ikke bedre, da Sebastian Bruhn gik i stykker til torsdagen lette træning.

- Vi stillede som de foregående to kampe i en 3-4-3, hvor det mest opsigtsvækkende var, at den centrale midtbane bestod af de to unge drenge, Benjamin Suner og Jeppe Asmussen, som begge leverede store præstationer på den smukke sommeraften i Kolding, siger Kasper Adelfred.

Kampen startede meget lige. Begge hold prøvede at spille bolden langs jorden på en fantastisk bane. Hedensted holdt sig til gameplanen og erobrede mange bolde i farlige områder, men kvaliteten i den afgørende aflevering manglede i indledningen.

Kolding kom også til baglinjen nogle gange, men hver gang plukkede Kenneth Qvist boldene ned, som var det det letteste i verden.

Efter 32 minutter scorede Mikkel Thisgaard til 0-1 efter en frispilning fra Mirsad Suljic. Fem minutter senere gør samme duo det til 0-2 efter en flot omstilling, hvor der kun gik 15 sekunder efter et KB-hjørnespark, før bolden lå i deres mål.

Anden halvleg blev en disciplineret indsats af HIF, hvor "De Grønne" stod godt på banen og ventede på opspilsfejl fra et til tider naivtspillende Kolding-hold.

Hedensted brændte i denne periode store chancer for at lukke kampen. Glædeligt var det, at unge spillere som blot 17-årige Lasse Rode fik debut, mens 20-årige Mathias Holmgaard fik sæsondebut i slutfasen.

I de døende minutter kronede dagens bedste Hedensted-spiller Benjamin Suner en stor indsats med et hovedstødsmål på et perfekt udført hjørnespark fra den tredobbelte assistmager Mirsad Suljic.

Alt i alt en fremragende holdindsats af drengene, der nu er sikret en sæson mere i danmarksserien.

Sæsonens sidste kamp er lørdag 15. juni kl. 15.30 hjemme mod B1913. 18. juni kl. 19 er der pokalkamp på udebane mod Give Fremad.

Mål:
32' 0-1 Mikkel Thisgaard
37' 0-2 Mikkel Thisgaard
92' 0-3 Benjamin Suner

Udskiftninger:
69' Emil Bech ind  Nikolaj Søgaard ud
73' Lasse Rode ind  Lasse Rode ud
80' Mathias Holmgaard ind  Mikkel Thisgaard ud