Menu

Husker du dem alle? Her er Kasper Adelfreds HIF All Stars-hold

image
27. maj 2020 kl. 16:35

SENIOR - Mens vi venter på, at vi igen kan komme ud og se og spille fodbold "sådan rigtigt", har vi fået DS-træner Kasper Adelfred til at sætte et HIF All Stars-hold.

Ideen er, at stafetten gives videre til en anden, der så sætter sit All Stars-hold, som vi deler her på siden. Kasper bestemmer, hvem der skal sætte det næste hold, og sådan fortsætter vi, så længe det er sjovt.

Til hvert navn er der en begrundelse.

- Det er altid en svær opgave at lave sådan et hold, men jeg har prøvet at være så nøgtern som muligt, selvom mit kendskab selvfølgelig er størst til de spillere, jeg selv har trænet. Derfor har jeg kun spillere fra dette årtusinde. Jeg har valgt en klassisk 4-4-2:

MÅLMAND
Der har været mange dygtige spillere på den her position, og der har også været en del udskiftning. Mit valg stod mellem den nuværende keeper Kenneth Qvist og Simon Guldhammer. Jeg vælger Guldhammer, da han har leveret den bedste enkeltstående præstation i 0-0-kampen mod Brøndbys superligahold. Den kamp glemmer jeg ham aldrig for.

HØJRE BACK
Den står mellem Thomas Bie og Kristian Bonde. To spillere, der har rigtig mange kampe og begge har været anfører. Jeg går med Kristian Bonde pga. hans offensive kvaliteter og hans høje bundniveau. Samtidig har jeg fulgt ham, siden han var U19-spiller.


HØJRE MIDTSTOPPER
Der er jeg slet ikke i tvivl. Valget falder på Nicolai Givskov. Klubrekord, anfører i rigtig mange år, spillende assistenttræner. Han var første mand på holdkortet.


VENSTRE MIDTSTOPPER
Her har jeg valgt Brian Wolf. Da jeg for alvor begyndte at følge HIF's førstehold omkring år 2004, var Wolf anfører. Han var en elegant spiller, som var en vigtig faktor i HIF's fremgang fra serie 3. Jacob Lindstrøm var også oppe og vende, men han trækker det korteste strå mod rutinerede "Wulle". Hvis han bliver i klubben længe, kan han måske overhale Brian om nogle år.


VENSTRE BACK
Uha, den er faktisk svær. Her synes jeg, der er tre spillere, der ligger rimelig tæt. Poul Baltzer, Lars Jensen og André Givskov. De har alle været profiler på de hold, de har repræsenteret. Jeg vælger dog Lars Jensen pga. hans store indvirkning på klubbens første danmarksseriehold. Hans ro på bolden og gode frispark står stadig soleklart i erindringen.


HØJRE KANT
Peter Klode. Her var jeg egentlig heller ikke i tvivl. Peter spillede en meget offensiv højre kant i den første tid, jeg fulgte førsteholdet i HIF, hvilket medførte et hav af mål. Peter er stadig nummer to på listen over flest førsteholdskampe og en ægte 'grøn'.


CENTRAL MIDTBANE
Den første plads på den centrale midtbane går til førsteholdets nuværende anfører, Mathias Kahr. Mathias er i min optik det største talent, der har været i HIF, og hvis han havde haft lysten og drivkraften, kunne han være blevet divisionsspiller. Ham var jeg ikke i tvivl om.

Pladsen ved siden af Mathias var jeg mere i tvivl om. Der har været mange gode folk på de pladser, som hver især har været store profiler. Eksempelvis Lasse Kronborg, Nicklas Ullum og Sani Tahir, men fælles for de tre er, at de ikke var ret lang tid i klubben. Derfor stod mit valg mellem Jesper Larsen, Ronni Nordnæs og Kennet Gregersen, og mit valg falder på Jesper Larsen. Samarbejdet med Mathias Kahr blev udslagsgivende. De fik ganske enkelt det bedste frem i hinanden, og så kan jeg godt lide, at ingen af dem har spillet for andre klubber end HIF.


VENSTRE KANT
Det står imellem to store personligheder, hvor jeg egentlig gerne ville have haft plads til begge: Jens-Erik Skibsted og Ronni Knudsen. Jeg vælger Ronni, som startede sin førsteholdstid som kantspiller. Ronni var en kriger på banen med en god målnæse og en humørspreder uden for banen, hvor han er den bedste til at synge for på sejrssangen.


ANGREB
Sjovt nok var det faktisk de positioner, hvor der ikke var så mange at vælge imellem. Måske fordi, at nogle af de største konkurrenter til de to valgte har fået pladserne på kanterne. Så det bliver uden tvivl Bjarne Kristoffersen og Mirsad Suljic, der skal spille i front på mit All Stars-hold. De er begge nogle fantastiske afsluttere og samtidig nogle dygtige fodboldspillere, der kan indgå i kombinationspillet.


Hvem skal sætte det næste hold?
Peter Klode.

Luk