Menu

DS: I morgen skal der spilles om points efter en suveræn opstart

image Arkivfoto
Af HIF Kommunikation
25. marts 2022 kl. 20:50

SENIOR - HIF’s førstehold tager lørdag hul på anden halvdel af sæsonen, når fynske B1913 kommer til byen.

Kampen spilles på kunstgræsbanen med kick-off kl. 13.30, og cheftræner Nicolai Givskov ser frem til at få sine spillere i aktion i en kamp om points efter en periode med "gratis" træningskampe.

- Vi har været igennem en god start, hvor vi blandt andet har haft en superfin træningstur til Barcelona, der har højnet det sociale, og så har vi fået tanket en masse selvtillid ved at vinde næsten alle vores træningskampe, siger Nicolai Givskov til hedenstedif.dk.

- Vi har fået tilføjet nye spillere i alle geledder, som lukker de huller, vi havde i efteråret. En offensiv midtbane i Valdemar Sadrifar, en knivskarp angriber i Martin Lauritsen, en god målmand i Nichlas Naybin, Erik Ingemann i forsvaret og Sebastian Bruun, der er kommet tilbage med stor sult på danmarksseriebold. Både de fem og alle holdkammeraterne har set skarpe ud fra start, og alle har vist sig flot frem i testkampene, så humøret er tårnhøjt, og det hele er gennemsyret af en positiv atmosfære.

- Selv på dage med dårligt vejr er der blevet gået til den på træningsbanen siden januar, så vi har virkelig kunnet nørde med en masse detaljer. Det er et godt tegn på, hvor stort et engagement, folk kommer med. Det er meget vigtigt, når man løbende skal udvikle et fodboldhold og bygge på spillet.

- Nu bliver det alvor, og det bliver spændende at se, om alle er klar til at stå imod det pres, der altid opstår, når der pludselig er points på spil, for det er bare noget helt andet på mange måder. Jeg har gjort det klart, at vi ikke skal sidde og kigge på tabellen, for det gavner os ikke. Det højner ikke moralen. Vi er selvfølgelig bevidste om, hvor vi ligger, men det handler kun om at se fremad og nå de delmål, vi sætter op. Jeg tror på, at vi undgår nedrykning, hvis vi bare henter 15-20 points.

- Hvad tænker du om lørdagens modstander?

- Jeg tænker, at vi kommer til at stå over for puljens nummer fire, som altid er svære at spille mod. De har mange tætte kampe - ikke mindst imod os – men de er slet ikke umulige at slå.

Dommer Sigurd Kilden fløjter som nævnt sæsonpremieren i gang kl. 13.30, og HIF håber på god opbakning langs sidelinjen.

Luk