Menu

DS: Ny, flot sejr til førsteholdet - slår Varde 2-0

image Alvin Huseinovic åbnede opgøret med en scoring efter kun to minutter. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
02. april 2022 kl. 15:58

SENIOR - Danmarksserieholdet hentede endnu tre vigtige points, da det blev til en sejr på 2-0 ude mod Varde.

Alvin Huseinovic åbnede kampen med en scoring efter kun to minutter, mens Martin Lauritsen lukkede den på straffespark midt i anden halvleg.

- Vi spillede en rigtig god kamp, hvor vi viste stort overskud og meget modenhed i vores spil. Alle mand var indstillet på vilkårene og udfordringerne ved at spille på græs på det her tidspunkt af sæsonen. Alle leverede en 110 procents indsats, siger cheftræner Nicolai Givskov til hedenstedif.dk.

- Vi kom hurtigt foran på et godt angreb, hvor vi scorede efter et powerfuldt hovedstød fra Alvin. Varde forsøgte med lange bolde ned i vores bagrum, for på den måde at lægge presset ned på vores halvdel. Det fik vi afviklet fint, og forsvaret stod godt imod i de situationer. Forsvaret med Niclas Nymand og Victor Kubel i spidsen havde igennem hele kampen godt styr på Vardes offensive spillere, og Varde formåede ikke at komme frem til nogle nævneværdige chancer i løbet af kampen.

- Efter målet til 1-0 blev vores egen tilgang en anelse for passiv. Dog havde vi nogle farlige omstillinger, som vi godt kunne have fået mere ud af.

- Til anden halvleg fik vi rettet tingene lidt til, og vi spillede en anden halvleg i fuld kontrol, hvor vi også blev mere farlige med bolden.

- Efter 73 minutter kom Martin Lauritsen først på et frispark med hovedet, hvorefter målmanden tordnede sammen med ham, og dommeren havde ingen andre mulighed end at dømme straffespark. Martin tog selv sparket og scorede sikkert til 2-0.

- Herefter kørte vi sejren sikkert hjem, og vi er på intet tidspunkt presset i bund. Stor ros til hele holdet for en helt igennem fantastisk indsats. Alle mand leverede som sagt alt i holdets tjeneste, at jeg er imponeret over at se, hvordan spillerne arbejdede stenhårdt for hinanden og bevarede det mentale fokus igennem en til tider hårdt spillet kamp, siger Nicolai Givskov.


Næste kamp er hjemme mod fynske Tarup/Paarup lørdag 9. april kl. 13.30.

HIF's startopstilling:
1. Kenneth Qvist (m)
4. Victor Kubel
5. André Givskov
6. Jeppe Hansen
7. Alvin Huseinovic
8. Nikolaj Søgaard
9. Martin Lauritsen
10. Mathias Kahr Christensen (c)
11. Mikkel Thisgaard
13. Valdemar Sadrifar
15. Niclas Nymand

På bænken:
2. Rasmus Schjang
3. Christian Jørgensen
12. Daniel Kristoffersen
14. Sebastian Bruhn
16. Nichlas Naybin (m)

Mål:

02' 0-1 Alvin Huseinovic
73' 0-2 Martin Lauritsen (straffespark)

Udskiftninger:
70' Sebastian Bruhn ind Alvin Huseinovic ud 
79' Daniel Kristoffersen ind  Mikkel Thisgaard ud 
80' Rasmus Schjang ind  Martin Lauritsen ud 

Luk