Menu

HIF siger på gensyn til den danske kulde og hola a España

image Arkivfoto
Af HIF Kommunikation
09. marts 2022 kl. 18:31

SENIOR - Spillere, trænere og ledere fra Hedensted IF's seniorafdeling rejser torsdag til Barcelona, hvor den står på fire dage med masser af træning og teambuilding.

Årets træningstur var oprindeligt planlagt til at gå til Alicante i Spanien ligesom i 2019 og 2020, men usikkerheder omkring corona-situationen betød en sen aflysning, og siden er der knoklet for at få planlagt en ny tur.

- Alt blev sat på standby for en stund, men sådan en tur her er noget af det, som det er vigtigt for os at tilbyde vores spillere. Vi er som bekendt en amatørklub fra de højere rækker, men vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal være attraktivt at spille fodbold i Hedensted. Derfor glæder det mig, at det lykkedes os at få planlagt en ny tur, siger formand Henrik Lundsgaard Nielsen til hedenstedif.dk.

- Vi har fundet et fantastisk træningsanlæg tæt på kysten med 12 gode baner af både kunst og græs, hvor der også er mulighed for andre aktiviteter som paddle, tennis og badning i swimmingpools, så den kan få fuld gas både med bold og det sociale, der er en vigtig del af sådan en tur.

LÆS OGSÅ: Seks kampe og en tur til Middelhavet som opvarmning til sæsonstart

Det har også været vigtigt for klubben, at turen både er for første- og andetholdet, hvorfor hele 30 spillere er med. Dertil kommer syv trænere og ledere. Formålet er naturligvis at booste sammenholdet og kendskabet til hinanden på tværs af holdene i løbet af de fire dage nede i varmen.

- Vi ved, at det betyder meget på det sportslige plan, at man også har det godt sammen uden for banen. Det betaler sig helt sikkert, og det er som sagt noget af det, man får ud af at spille for os, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Torsdag kl. 20 spiller førsteholdet en træningskamp mod et lokalt hold, der spiller i Spaniens sjettebedste række. Danmarksserien, som HIF spiller i, er Danmarks femtebedste række, så vi forventer to nogenlunde jævnbyrdige hold.

Andetholdet spiller samtidig en træningskamp mod et lavererangeret hold fra samme klub.

HIF sendte første gang sit bedste seniorhold på udlandstur i 2018, da destinationen hed Amsterdam i Holland. Så kom som nævnt turene til Alicante i de to følgende år, hvorefter corona spændte ben for turen i 2021.

Luk