Menu

Sebastian Bruhn er tilbage i den grønne trøje

image Arkivfoto
Af HIF Kommunikation
05. marts 2022 kl. 11:29

SENIOR - 23-årige Sebastian Bruhn er tilbage i HIF efter et smut tilbage til sin barndomsklub.

Sebastian har været lidt rundt omkring og skiftevis inde og ude af klubben igennem de seneste tre-fire år. Han kom første gang til HIF i sommeren 2018, hvor han nåede at spille 38 førsteholdskampe.

I august 2020 skiftede han til Kolding Boldklubs danmarksseriehold, men i marts 2021 kom han tilbage til Hedensted, som han hurtigt forlod igen for at hjælpe sin barndomsklub, Bredballe IF, med at rykke op i serie 1, hvilket lykkedes.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bruhn skifter til Kolding Boldklub

- Det handlede om, at jeg havde mistet lysten til at spille fodbold på så højt plan som i Hedensted, hvor der jo bliver stillet store krav til træning og kamp. Jeg havde brug for at drosle lidt ned i en periode, og det gjorde jeg hjemme i Bredballe, siger Sebastian Bruhn til hedenstedif.dk.

Allerede i sommer begyndte han at overveje at vende retur til Hedensted, men han gjorde først alvor af det sidst i januar.

- Jeg følte mig klar til mere seriøst fodbold igen, så jeg tog kontakt til Alex Nørlund og Nicolai Givskov tilbage i oktober. Vi fik en god snak, og den gentog vi så her i starten af det nye år. Jeg kom til træning, og det føltes rigtigt for mig, så nu har I mig tilbage, siger Sebastian Bruhn.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bruhn vender tilbage til HIF

Han har primært spillet angriber i HIF, men han forventer at agere kantspiller fremover, og så ser han frem til at lære alle de nye medspillere at kende, som er kommet til i vinterpausen.

- Der er ingen tvivl om, at det kommer til at kræve en masse hårdt arbejde for os allesammen, men jeg er fortrøstningsfuld og sikker på, at vi overlever i danmarksserien.

Luk