image
Af HIF Kommunikation
10. juni 2023 kl. 17:36

SENIOR - Solen skinnede og dejligt vejr. Så er de positive ting fra lørdagens besøg på Fyn også nævnt.

Målmands- og specialtræner Kenneth Qvist sætter her ord på lørdagens kamp mod Tarup/Paarup:

Den her kamp blev med Hedensted-øjne ikke én, man vil huske for gode ting, men derimod én, man skal hjem og se på video igen, for at se, hvad vi ikke skal gøre.

Første halvleg er ikke mange minutter gammel, da TPI med et simpelt koncept får flyttet bolden hurtigt fra venstre back til højre kant, og så var deres dygtige kant isoleret mod "BJ", og desværre får han taget et godt træk ind i banen og smidt den fladt ind ved den ene stolpe.

Det næste kvarter har vi en pokkers masser chancer men skarpheden manglede i højeste grad. Herefter får vi lavet en fejl i forsvaret og Markus laver et frispark ude foran feltet der nærmest mirakuløst slipper med et gult kort.

Frisparket sparker de fladt ind i lang hjørne og vi er nede 2-0. 10 min senere får TPI et hjørnespark som vi afviser i første omgang, men derefter får de den ind foran mål igen, hvor de nemt kan score fra tæt hold.

Anden halvleg starter fint ud for vores side, vi er skarpere i de ting som vi snakkede om i pause, men den sidste skarphed manglede fortsat. Og ud af det blå scorer TPI 2 hurtige mål på kontra på netop noget af det vi ved de er godt til og så var det sidste søm slået i kisten.

Vi får et “trøstemål” efter TPI sjusker i opspillet og den chance takker Mirsad for og sparker den super flot ind i fjerneste hjørne.

Herefter dummer vi os, og Victor Kubel trækker desværre sit andet gule og dermed i karantæne i sidste hjemmekamp.

Nu skal vi hjem og gøre os klar til pokalkampen på tirsdag i Mosen. Vi - spillerne og trænerne - ønsker alle en super fed kamp i en flot kulisse mod et af holdene fra de øvre lag i divisionerne.

Så dermed er opskriften klar: Kun en sejr tæller. Vi håber, at mange vil komme ud til noget godt fodbold og tage godt imod vores kommende cheftræner, der bliver introduceret tirsdag aften i Mosen.

Næste uge venter sæsonens sidste turneringskamp mod B1913 hjemme i Mosen.

Mål:
02' 1-0 Rasmus Jensen
24' 2-0 Nikolaj Lebæk
35' 3-0 Jeppe Banke
68' 5-0 Jeppe Banke
73' 5-0 Jeppe Banke
78' 5-1 Mirsad Suljic

Udskiftninger:
33' Mirsad Suljic ind - ud
74' Batughan Öksüm ind Rasmus Schjang ud
74' Emil Rosenkrans ind Thomas Eisner ud