Fed fredag i Mosen: HIF udraderer Otterup med 6-0

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
12. maj 2023 kl. 22:44

SENIOR - Hedensteds danmarksseriehold fik præsteret en voldsomt effektiv omgang pletvask, da de efter forrige weekends nederlag på 5-0 til Odense KS her til aften vandt 6-0 over Otterup.

Mosen kogte allerede fra start, da Majfesten er i fuld gang. Mange hundreder af tilskuere valgte at bruge sin fredag aften på stadion, og der skal lyde en kæmpestor tak til hver og én.

Kampen viste forskellen mellem top og bund i danmarksserien. Otterup havde ganske få chancer for at komme på tavlen, mens Hedensted viste kvalitet over hele linjen, flot teknisk fodbold, vilje og ikke mindst skarphed i front.

- Det var helt vildt at opleve. Jeg er meget stolt af vores spillere, for de gik virkelig ud og viste, hvor meget de ville have revanche efter det 5-0-nederlag for en uge siden, siger cheftræner Nicolai Givskov til hedenstedif.dk.

- Vi var mange niveauer bedre end de andre, og det ramte os mentalt på et tidspunkt i første halvleg, da vi var foran 2-0. Det er en tendens, vi har, at vi bliver tilfredse og derfor slipper gashåndtaget lidt, frem for at brage igennem og kvæle kampen effektivt. Derfor gjorde jeg det klart, at hvis ikke de fik scoret til 3-0 inden for et kvarter af anden halvleg, ville vi skifte tre mand ind fra bænken, siger Nicolai Givskov.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Otterup BK (Facebook)

Målet udeblev, og det gav plads til Thomas Eisner, Leonard Kosak og Jeppe Hansen, som alle kom ind som friske pust. 12 minutter efter stod der 4-0.

- Det havde den effekt, jeg havde håbet på, og sejren på 6-0 er i virkeligheden ikke retvisende. Vi havde chancer og spilovertag til endnu mere. Alle, der kom ind, spillede som vi havde forventet, og jeg hæfter mig særligt ved, at der blev givet debut til målmands Alexander Schytte. Det glæder mig at kunne give ham den i en Majfest-kamps kulisse, for Alexander har været trofast og været der 100 procent for holdet i alle de kampe, hvor han har siddet på bænken.

Alexander Schytte kom ind i stedet for Jacob Michelsen i det 80. minut. Endda på sin fødselsdag.

- De to, Alexander og Jacob, vil gå igennem ild og vand for hinanden. De er konkurrenter, men de bakker hinanden op hele vejen, og det er præcis sådan en kultur og holdånd, vi gerne vil have hos alle. Vi har arbejdet målrettet med det igennem halvandet år, så det er rart at se det slå igennem. Holdet bliver kun bedre, når alle er oprigtigt interesserede i at gøre sin sidemand bedre, siger Nicolai Givskov.

Næste kamp er ude mod Varde IF lørdag kl. 15.

Mål:
18' 1-0 Frederik Andersen
20' 2-0 Ernest Kurshumliu
69' 3-0 Mikkel Thisgaard
71' 4-0 Frederik Andersen
82' 5-0 Thomas Eisner
90' 6-0 Mikkel Thisgaard

Udskiftninger:
59' Thomas Eisner ind Ernest Kurshumliu ud
59' Leonard Kosak ind Filip Højgaard ud
59' Jeppe Hansen ind Rasmus Schjang ud
74' Aron Ingi Thorkelsson ind Mathias Kahr Christensen ud
80' Alexander Schytte ind Jacob Michelsen ud