Menu

Filip Højgaard er ny mand på midtbanen

image Foto: Kenneth Qvist
Af HIF Kommunikation
17. marts 2023 kl. 11:34

SENIOR - HIF har fået tilgang af 21-årige Filip Højgaard med en fortid i Næstved Boldklub.

Filip bor i dag i Vejle, hvor han har spillet halvandet år i Vejle Boldklub. Nu skulle der ske noget nyt, og valget faldt på HIF.

- Jeg har kun hørt positivt om den her klub med et godt fællesskab og et sundt træningsmiljø. Her er en god blanding af unge og rutinerede spillere, og så spiller man langs græstæppet, som man siger. Altså, man gør en dyd ud af at spille bolden op ad banen helt nede fra målmanden. Det betyder meget for en central midtbanespiller som mig, at den ikke bare bliver sparket primitivt op ad banen og hen over hovedet på mig, siger Filip Højgaard til hedenstedif.dk.

- Det er fint nok ind i mellem at satse på omstillinger, men her mener de det virkelig, når de siger, at vi skal være dygtige på bolden, og det er lige præcis dét, der gør sporten fed.

Filip beskriver sig selv som en "felt til felt-spiller". Han har foruden Vejle og Næstved, hvor han trænede med 1. divisionsholdet, spillet 2. divisionskampe for Brabrand og collegefodbold på Mars Hill i North Carolina, USA.

Han arbejder for en webshop og derudover på efterskolen Kildevæld i Kolding, hvor han to gange om ugen træner et hold på skolen.

HIF byder Filip Højgaard velkommen i klubben!

Luk