Hedensted/Løsning Q får uafgjort mod Stensballe

SENIOR - Kvindeholdet Hedensted/Løsning Q spillede tirsdag aften hjemme mod Hatting/Torsted/Stensballe IK.

Spillende assistenttræner Laura Lindhardt sætter her ord på kampen:

Lige så tæt som toppen i Superligaen er i øjeblikket, lige så tæt er kvindernes jyllandsserie pulje 256 i forårssæsonen. Blot seks point adskiller tredjepladsen fra ottendepladsen, og hele fem hold ligger med tre point til forskel.

I aftes på en kold forårsdag tog Hedensted/Løsning Q imod Hatting/Torsted/Stensballe IK i en kamp, der kan få væsentlig betydning for begge klubbers overlevelse. Det kunne man mærke fra første fløjt.

Sidst de to hold mødte hinanden, var det første kamp efter sammenlægningen af Hedensteds og Løsnings hold, og det bar kampen også præg af, men alligevel kæmpede holdet sig til uafgjort.

I aftes var missionen en anden. Vi skulle have alle tre point med fra Løsning Stadion! Det var tydeligt at se, at Hatting/Torsted/Stensballe IK var nervøse fra start, da de havde sat en mandsopdækning på Hedensteds anfører og nr. 10, Laura Lindhardt.

Men efter 40 minutters spil måtte de slippe markeringen, da resten af holdet steppede op og spillede spansk sambabold inspireret af de nykronede spanske mestre fra Barcelona. Og hvis vi bliver ved det, så blev den defensive midtbanegeneral Ida Amdi nærmest urolig som Busquets på midtbanen. Ingen kunne kæmpe sig forbi den defensive klippe omkring midtercirklen.

Hatting/Torsted/Stensballe IK kom med et stærkt hold. Blandt spillerne var Lykke Schou, som tidligere har spillet på højt plan, og det viste hun også alle i aftes. Hun er teknisk, hurtig og styrer alt spillet for udeholdet. Men det var ikke nok.

I anden halvleg kom Hedensted igen bedst fra start, og kampens spiller, Ida Amdi, spillede Laura Lindhardt fri på venstre side ved kanten af feltet. Et træk med venstrebenet og en enkelt chance til den mandsopdækkede anfører var, hvad der skulle til, før bolden endte i det lange hjørne bag en forpustet keeper. 1-0.

Det var ikke blot keeperen, som mistede pusten efter scoringen, men et helt mandskab blev forbavset. Selvom Hatting/Torsted/Stensballe IK sad på bolden det meste af anden halvleg, og pressede rigtig hårdt på, var det alligevel hjemmeholdet, der skabte de største chancer.

Et dumt frispark tæt på mål gav desværre en udligning. Udeholdets anfører sparkede fint til bolden, og Stine fik lige akkurat fingrene på og vippede den op på overliggeren, men desværre måtte vi se riposten blive sparket i mål af en orangeklædt spiller.

En uheldig episode i Hedensteds felt udløste to gule kort til henholdsvis keeper Stine Lauge og Hatting/Torsted/Stensballe IK's anfører, Lykke Schou.

De store chancer væltede herefter ned over hjemmeholdet. Et skud på overliggeren af Laura efter et fantastisk oplæg af Camilla Gejl. Et skud på indersiden af stolpen af Katrine Them og endnu et på stolpen af Gejl. Desværre blev der ikke scoret flere mål, og kampen endte 1-1.

Det bringer Hedensted/Løsning Q på en femteplads og dermed over stregen.

Mål:
45' 1-0 Laura Lindhardt
70' 1-1 Orkena Edward

Udskiftninger:
00' Maiken Sørensen ind ? ud
00' Silje Toftgaard ind ? ud
00' Freya Ladefoged ind ? ud