HIF henter en flot 4-0'er i det fynske

image Filip Højgaard scorede målet til 4-0. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
03. juni 2023 kl. 18:39

SENIOR - Hedensteds danmarksseriehold vandt dagens udekamp mod B 1909 med sikre cifre, 0-4.

Målmands- og specialtræner Kenneth Qvist sætter her ord på kampen:

Denne lørdag aften ligger Odense rammerne til et brag af en fest, hvis Rammstein performer ligesom fredag aften. Dog var det "De Grønne" fra Hedensted, der valgte at holde et brag af en fest, så hvis nogle fra 9’erne, som de kaldes, havde forventet en god forfest, så måtte de gå slukørede fra "forfesten".

Der var ikke spillet ret mange minutter, inden Victor Kubel med et flot slået indlæg i bagerste område fandt Ronni Nordnæs, der nemt kunne score et af de sjældne hovedsstødsmål.

Kort efter finder Ernest på et skarpt slået hjørnespark "BJ" fuldstændig umarkeret tæt under mål, og med et hovedstød fra 50 cm kunne han sende bolden det sidste stykke ind over stregen.

Herefter bliver det en rodet halvleg og ikke det helt store kvalitet i spillet. 9’erne formår at lægge et halvt pres på os uden at komme frem til nogle nævneværdige chancer.

Og som det ofte sker i fodbold er det i de dårlige perioder i kampen målene pludselig scores. Vi ender i denne periode med en kontra, hvor André får serveret kuglen på et sølvfad til Mikkel, der via et afrettet spark sender den ind langs den ene opstander.

Anden halvleg går der lidt sommerbold i den til tider, men vi stikker også afsted med et par farlige kontraer undervejs, hvor det er den sidste kvalitet, der gør, at vi ikke formår at få scoret før til allersidst.

Her er det Filip, der via bandespil med en 9’ers hånd ender helt umarkeret i feltet og med største sikkerhed sparker sit første officielle HIF-mål ind til 4-0.

Nu sidder vi i bussen på vej hjem, og der kører "4-0" på musikanlægget med højt humør. Stor ros til drengene for en seriøs tilgang til kampene.

Næste uge venter sæsonens sidste tur til Odense, inden vi slutter af hjemme i Mosen.

Mål:
08' 0-1 Ronni Nordnæs
11' 0-2 Christian Jørgensen
44' 0-3 Mikkel Thisgaard
90' 0-4 Filip Højgaard

Udskiftninger:
34' Filip Højgaard ind Ernest Kurshumliu ud (skadet)
55' Mirsad Suljic ind André Givskov ud
74' Batughan Öksüm ind Thomas Eisner ud
74' Markus Tofting ind Frederik Andersen ud
74' Aron Ingi Thorkelsson ind Mathias Kahr Christensen ud