Menu

Nordnæs er klar til at spille HIF op i divisionerne

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af HIF Kommunikation
27. marts 2023 kl. 16:29

SENIOR - Efter to år i Odense og et år som spiller i Odense KS er 29-årige Ronni Nordnæs igen tilbage i Hedensted.

Ronni og kæresten har købt hus i byen, og de har begge fået job i det jyske - han som idrætskonsulent og hun som politibetjent - så det var et helt naturligt valg at "vende hjem" til HIF, siger Ronni Nordnæs til hedenstedif.dk.

- Mit nye job ligger nede i Fredericia, og det hele har været undervejs i noget tid. Jeg fortalte min nu tidligere klub, at jeg ville stoppe for en måneds tid siden, men de gav mig lov til at træne med, og nu er jeg så klar for Hedensted, siger Ronni Nordnæs, der gjorde comeback i sejren ude over Otterup i lørdags.

LÆS OGSÅ: Ronni Nordnæs er tilbage i HIF efter oplevelsesrigt ophold i VB

Netop Otterup var modstanderen, da han i 2022 brækkede en ankel i en træningskamp, så han sad ude en del af efterårssæsonen. Bruddet kostede ham to måneder uden løb.

- Jeg var faktisk i tvivl, om jeg overhovedet kom til at spille igen. Men jeg kom mig, og jeg nåede at spille i alt 25 danmarksseriekampe og score fem mål for Odense KS. To af dem endda mod Hedensted, som vi jo var i pulje med og også er det nu.

Ronni spillede inden sit skifte til OKS sin sidste kamp for HIF den 10. april 2021. Det var en 2-2-kamp mod netop OKS.

Han har tidligere spillet for Recreativo Huelva og C.D. Los Rosales i den spanske by Huelva, hvor han boede i et halvt års tid i 2014-2015. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Nordnæs efter ophold i Spanien: Jeg havde min egen fangruppe

Som ungdomsspiller var han i Vejle Boldklub fra lilleput til førsteårssenior. Så spillede han serie 1 i Hedensted og tog tilbage til Vejle, hvor han spillede i U19-ligaen og i reserveholdsligaen. Vejles førstehold var i superligaen dengang, og det endte desværre ikke med en professionel kontrakt.

Derpå fulgte en periode med tilbud fra en række klubber i danmarksserien, som kendte til midtbanespillerens kvaliteter, men i juli 2012 kom han som 19-årig igen tilbage til Hedensted, der også spillede i danmarksserien dengang.

- Jeg har altid fulgt med i, hvordan det er gået med klubben, og det er jo fedt at høre, at den har ambitioner om 3. division i 2025. Jeg har masser af gode år i mig endnu, og det er motiverende at komme ind i en klub og på et hold med store planer. Og så er det jo ekstra rart at blive en del af et hold, der har medvind og henter sejre lige nu, siger Ronni Nordnæs.

- Der er ikke mange tilbage af dem, jeg spillede sammen med sidst. Nu er der i stedet en overvægt af unge og meget dygtige spillere, og jeg ser frem til sammen med Mathias Kahr at være én af de rutinerede, som kan lære fra sig, siger Ronni Nordnæs.

HIF byder Ronni Nordnæs velkommen tilbage i klubben!

Luk