Af HIF Kommunikation
20. maj 2023 kl. 21:43

SENIOR - Hedensteds danmarksseriehold tabte1-0 ude mod Varde.

Specialtræner Kenneth Qvist sætter her ord på kampen:

Hvis man havde gjort sig nogle forhåbninger om Varde stadion skulle danne rammerne for poleret fodboldspil, så kunne man hurtigt pakke de tanker og ideer langt væk. For banen var desværre fyldt med huller og meget besværligt at kontrollere bolden.

Det blev naturligvis italesat og synes også vi med afstand er det bedste hold over hele kampen. I løbet af første halvleg tæller vi tre store chancer, og Jacob i Hedensted-målet rører knap bolden. I opvarmningen klappede vi kasser ind på samlebånd, og det må være der, vi brugte de skarpe skud, for i kampen blev der skudt med løst krudt.

I pausen synes vi egentlig vi har fint styr på tingene og prøver at justere nogle småting. Vi kommer ikke specielt godt ud fra halvleg men formår alligevel at skabe en monster chance hvor Mikkel flot finder Andre i dybden, som i alene position med Varde sparker bolden langt forbi mål. Kort herefter kører Varde omstilling efter et dumt boldtab centralt i banen og via lidt pingpong ender bolden til en fri Kasper Nissen fra Varde der viser den koldblodighed vi ikke formåede igennem kampen. 1-0 til Varde slutter kampen på trods af vi havde yderligere et par rigtig gode chancer til Kahr og Ernest.

Varde var godt med i cirka 15 minutter omkring scoringen, men ellers føler jeg med afstand vi var det bedste hold på banen i den resterende del af kampen. Men man må også bare sige at man kan tabe alle kampe i denne række når man ikke kender sin besøgelsestid. Og så er Varde hamrende dygtige når de bare kan smide folk tilbage i blokken og skal forsvare.

Vi må hjem og fokusere lidt på afslutninger og finde formen frem fra sidste weekend, så vi igen kan trække os sejrsrigt ud af kampen hjemme i mosen mod Brabrand.

Næste kamp er hjemme mod Brabrand lørdag kl. 13.30.

Mål:
53' 1-0 Kasper Nissen

Udskiftninger:
64' Mirsad Suljic ind Frederik Andersen ud
65' Thomas Eisner ind Rasmus Schjang ud
75' Ernest Kurshumliu ind Filip Højgaard ud