Menu

Web-TV: Sæson 2022 blev skudt i gang i Mosen

image Foto: Anders Brohus
16. januar 2022 kl. 19:53

SENIOR - Senior- og U19-afdelingen tog søndag hul på forårets - eller vinterens - træning i forbindelse med den traditionelle standerhejsning i Mosen.

57 spillere mødte op på tværs af alle holdene, og 10-15 stykker havde meldt afbud.

- Vi håber på et normalt år, hvor vi trods corona kan koncentrere os om at spille fodbold på det her dejlige anlæg. Vi forventer, det bliver en god sæson. Det ser spændende ud, men vi går et svært forår i møde, sagde formand Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Vi kan stadig selv afgøre tingene i danmarksserien, og det er klart ambitionen, at vi skal redde os. Der er kommet nogle nye folk, de gamle er her og så skal vi bare slippe for skader. Så skal vi nok klare den. Jeg kan se, folk har ild i øjnene og tripper for at komme i gang.

Førsteholdets cheftræner Nicolai Givskov sagde:

- Vi kommer ikke uden om, at vi har et efterslæb, men vi sluttede godt af i efteråret, og med de nye folk, der er kommet til med mål i støvlerne, tror vi på, at vi kan hente det efterslæb. Vi skal ud og have point fra første kamp, så det kan give os troen på, at det her kan lade sig gøre. Intet er afgjort endnu i den her turnering.

Luk