Menu

Ny trænerkollega til Kent Scholz

image Kent Scholz får Allan Dvinge som ny trænerkollega på førsteholdet. Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
29. maj 2007 kl. 08:00

Det var oprindeligt meningen, at han skulle arbejde sammen med Bjarne Kristoffersen, men han meldte fra længe før turneringen startede. Nu har Hedensted rykket ynglingetræneren Allan Dvinge op som trænerkollega med Kent Scholz på Jyllandsserieholdet. "Det er en stor fordel. Det betyder både, at vi får mere tid til specialtræningen, og at jeg selv kan deltage i træningen. Det er også en fordel i kampene når jeg selv er på banen", siger kent Scholz til Horsens Folkeblad.


Hedensted får brug for alle gode kræfter for at komme væk fra bunden. Pinsekampen mod Esbjerg IF 92 endte med et nederlag på 4-1, selvom Hedensted havde Kenneth Christensen, søn af den tidligere VB-anfører Finn Christensen, til låns. Han er hjemme på ferie fra sine lægestudier i USA.


"Første halvleg var jævnbyrdig, men i anden halvleg var de klart bedre end os", sagde Kent Scholz efter kampen. "Det var tydeligt, at Esbjerg havde et større potentiale end os. Vi har stadig problemer med skarpheden. Vi tøvede for længe, når chancen bød sig".
Hedensted kom bagud med 1-0 i starten. Efter pausen scorede vestjyderne til 4-0, inden Lasse Kronborg pyntede på resultatet for "De Grønne" syv minutter før tid.


Hedensteds Nicolai Poulsen, der blev synet af AGF for en måned siden, har været til træning i AGF, og han har også spillet to U/21-kampe for Vejle. Der er endnu ingen afklaring på hans fodboldfremtid.
Kenneth Christensen skal tilbage til studierne og fodbolden i USA efter sommerferien.

Luk