Menu

U14 Piger: Godt hjemme efter tur til Spanien

image Foto: Carsten Olesen
Af Carsten L. Olesen
06. november 2016 kl. 17:24

UNGDOM - I uge 42 var Hedensted IF’s U14 piger taget til Spanien for at deltage i Costa Brava Cup 2016, som spilles nord for Barcelona.

Arbejdet og forberedelserne til turen har stået på i ca. 1½ år så der var store forventninger turen inden afrejse. Lørdag morgen blev vi hentet af en dobbelt-dækker-bus fra Papuga. Samtidig skulle der 2 hold med fra Løsning IF, så vi havde fint lokalt selskab derned og senere hjem igen.

Søndag kl. 13 var alle checket ind på hotellet og der var ”fri leg” resten af dagen. Turen var bestilt gennem EURO-SPORTRING. I Spanien var vi indkvarteret på et fint firestjernet hotel lige ned til Middelhavet og samtidig tæt ved byen.

Ugen igennem blev der spillet 5 kampe mod andre danske pigehold i G15-rækken. Vi fik først lidt klø 1-7 af Næsby Boldklub, men fik 2-2 mod Fraugde om mandagen.

Tirsdag formiddag skulle der kun spilles 1 kamp mod Skanderborg, som vi vandt 4-0.

Om onsdagen stod den på bustur ind til Camp Nou hvor pigerne fik en kæmpe fodboldoplevelse til Champions League kampen mellem FC Barcelona og Manchester City.

En storslået oplevelse hvor man rigtig kunne mærke stemningen fra de godt 93.000 andre tilskuere.

Torsdag var der to kampe på programmet. Vorup FB blev slået 2-0 og senere skulle der spilles om 5. -6. pladsen. I den efterfølgende kamp mod Dalum stod der 1-1 efter de ordinære 2x20 min. Desværre havde HIF-pigerne ikke lige heldet med sig i straffesparkskonkurrencen, men det blev opvejet af Fairplay pokalen, som de blev tildelt i G15 rækken.

Godt trætte var alle tilbage i Hedensted lørdag sidst på formiddagen efter 26 timer i bus. Alt dette kunne ikke have ladet sig gøre uden den store opbakning fra forældre og bedsteforældre samt en håndfuld sponsorere.

En del af pengene til turen havde pigerne selv samlet sammen, men vil samtidig også gerne sende et stort tak til Byens Bager, SPAR Gerhard i Hedensted, SuperBrugsen i Hedensted, Nisgaard + Christoffersen, Knud Gade og STARK Vejle. Derudover skal lyde en særlig stor tak til Pleidrups Autolakering i Horsens.

Luk