image Foto: Inge Andersen
Kasper Juhl Hansen
06. oktober 2019 kl. 21:51
Det fælles U15/U16 hold vandt i dag deres række!

U16 Pigerne spillede her til eftermiddag sidste kamp i U16 Liga 2 mod Dybbøl, som var en direkte konkurrent om oprykningsbilletten og førstepladsen. HIF startede kampen sløvt, men fik alligevel skabt nogle chancer og måske ikke helt fortjent kom vi foran 1-0 efter 30 minutter ved Isabella Munkholm (assist Sille Bach). Dybbøl fik et straffespark 5 minutter senere, men det blev flot reddet af vores målmand Julie Kjær. Dybbøl kom ud som lyn og torden fra starten af anden halvleg og HIF målet var under massiv belejring og Dybbøl fik også udlignet efter 58 minutters spil til 1-1. Dybbøl var stadig bedst, men HIF fik endeligt scoret på et hjørnespark ved Sara Olsen (assist Isabella Munkholm). De sidste 10 minutter blev til kæmpet og knoklet med en vilje, som vi skulle have leveret hele kampen, men det var nok og vi vinder kampen 2-1 og sikre os oprykning til U16 Liga 1B i 2020.