Menu

U19: Unge fightere henter 3 points mod Brabrand

image Jubel efter scoringen til 1-2. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
18. marts 2023 kl. 11:59

U19 - Liga 1-holdet hentede her til formiddag en flot udebanesejr på 1-3 over Brabrand IF.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter herunder ord på kampen, hvor Kasper Jensen scorede hattrick. Det første mål kort efter slutfløjt og det sidste lige før tid.

At tage til Brabrand og vinde - i det hele taget taget at få points - er noget ingen andre end vi selv troede på! Men vi tror på det hver gang, og denne gang egentlig med stor tro, da vi var godt forberedte på, hvad Brabrand har og hvad de kommer med.

Brabrand er mega stærke, hvilket nogle af deres seneste resultater også vidner om, hvor de vandt Liga 1 i efteråret, slog AGF Liga ud af pokalen og senest vandt 4-1 over Herning, der vandt den anden kreds i Liga 1 helt suverænt i efteråret.

Endvidere har vi mødt Brabrand tre gange sidste efterår og samlet set fået 0 point og med en negativ målscore på -15.

Drengene har flyttet sig enormt, jeg er imponeret og egentlig endnu mere imponeret set i lyset af alle de uvante positioner spillerne må indtage pga. vores skades og afbuds helvede og ikke nok med det, så måtte én af vores spillere undlade at møde ind til 2. halvleg pga. sygdom. Men han fik så til gengæld gødet græsset udenfor hegnet.

Vi måtte hente én af U17 efterskoledrengene ind (Kristian Krejberg) til 90 minutter i bagkæden, fordi vi er så skadesramte på deciderede stoppere. Han spillede sammen med to andre, der normalt huserer på midtbanen. Leo og Nathi på wingbacks - det er helt fantastisk, hvad de leverer.

SE BILLEDERNE: Brabrand IF - Hedensted IF (Facebook)

Kampen forløb lige præcis som vi havde fremsat det for spillerne i torsdags og ønskede det. drengene eksekverede tingene til U.G kryds og bolle.

Brabrand fik lov til at spille på forsiden og ydersiden af os og vi holdte kæderne kompakte, forsvarede os taktisk forbilledligt og slog så ellers til når Brabrand kom i ubalance. 

Nu har vi spillet en del kampe, hvor vi selv er blevet offer for omstillinger, det var nu vores tur.

Brabrand er noget mere på bolden end os, men friløber til Kofoed og Bode gør at vi var tættere på 4-1 end Brabrand var på 3-2. Deres ene mål på straffe er der ikke noget at sige til.

Drengene har fået forståelsen af, hvad det vil sige at spille taktisk og nogle gange ligne Atlético Madrid og andre gange ligne Barcelona, set ift. de forskellige tilgange og koncepter.

I dag var vi Atlético Madrid- hårdt arbejde, en stram struktur og masser af attitude og vilje, det var fedt at se.

At vi er kommet fra land med 4 point efter de to første kampe, er bare et udtryk for, at drengene sagtens kan være med de bedste, hvis bare de er ydmyg omkring tingene og holder fokus, så er fodbold heller ikke mere kompliceret.

Nu tager vi hjem fra slagmarken med endnu en lækker oplevelse, forsøger at få nogle af de ramte op af sygesengen, således vi har lidt bedre forudsætninger for at blande kortene til på fredag, hvor endnu en vild modstander venter, i skikkelse af Herning Fremad

HIF's holdopstilling:
1. Daniel Malberg-Pedersen (m)
2. Oliver Zachar
3. Nicolai Astrup
4. Andreas Sahlertz
5. Kasper Jensen
6. Tobias Lund Jensen
7. Tobias Arentoft
8. Nathanael Rønne
9. Leonard Kosak
10. Mohammed Kazemi
33. Kristian Krejberg
44. Kasper Bode
66. Nicolai Kofoed
66. Valdemar Jørgensen

Mål:
02' 0-1 Kasper Jensen
71' 1-1 Mohammed Sakka (straffespark)
75' 1-2 Kasper Jensen
86' 1-3 Kasper Jensen

Kasper Jensen jubler efter sin scoring til 1-2. Foto: Palle Herløv.

Luk