Menu

Nu kan du selv styre HIF’s førstehold hjemme fra sofaen

image Skærmbillede fra spillet
23. november 2017 kl. 22:32

KLUBNYT - Går du og drømmer om at overtage styringen af klubbens førstehold? Er du ham, der altid ved bedre og derfor står og brøler af spillerne på sidelinjen? Så er muligheden der nu.

2018-udgaven af Sport Interactives managerspil er netop kommet på gaden, og med et hold i danmarksserien er Hedensted repræsenteret i den virtuelle fodboldverden.

Hedenstedif.dk har talt med Henrik Mikkelsen, der arbejder som researcher for Sega-ejede Sport Interactive på det danske marked. Det er hans opgave at indsamle oplysninger om en række udvalgte klubber og deres spillere, og HIF stod på hans liste, da han startede indsamlingen for nogle måneder siden.

- Vi prøver at lave holdene så tæt på muligheden som muligt, så det kræver en del fodarbejde. Vi opdaterer så hen ad vejen, når der er spillere, der skifter klub, men der vil altid være nogle unøjagtigheder i det endelige spil, når det udkommer, forklarer Henrik Mikkelsen.

- Vi har researchere i stort set alle lande, og det er et meget populært computerspil. Det udkommer i flere millioner eksemplarer til bl.a. pc ogMacbook.

Som manager skal man lave taktikker, spilsystemer, udskiftninger osv. Man har altså ikke direkte kontrol over spillerne som i Fifa-spillene, men det er dragende, involverende og spændende. Pulsen skal nok komme op.

Hedensted IF har fået tilsendt en udgave af spillet, som vi nu sætter på højkant i en konkurrence blandt alle vores følgere på Facebook. Så log ind og giv opslaget om denne nyhed et like og tag evt. en ven eller to, du gerne vil spille manager med (sidstnævnte er ikke et krav for at deltage). Så trækker vi lod og finder en vinder søndag 17. december, hvorefter præmien bliver sendt med posten til den heldige grønling.

Gå til HIF's Facebook-side her.

Luk