Menu

Stort stævne i Hedensted Centret på lørdag: Mange HIF'ere skal i aktion med og mod hinanden

image Midtjysk Tag. Privatfoto
Af Kasper Adelfred
28. november 2019 kl. 09:38

KLUBNYT - Der bliver rig mulighed for at se cremen af dansk indefodbold, når der lørdag dystes om 15.000 kr. og lige så mange GPM-point til vinderholdet i ét af landets største indendørsfodbold stævner.

Det sker i Hedensted Centret fra ved 11-tiden. Første kamp skydes i gang kl. 11.30.

Se hele kampprogrammet her (pdf-fil)

På startlisten står flere hold med enten nuværende eller tidligere Hedensted-spillere på holdkortet. Faktisk er der HIF-spillere på to af de hold, der bør nævnes som mulige vindere af stævnet.

Særligt sidste års vindere fra holdet Midtjysk Tag nævnes som én af de store favoritter til stævnesejren. Holdet har gennem de seneste fire-fem år spillet sig helt op blandt de bedste i landet. Det er de seneste tre år endt i top 5 til DM med et hold næsten kun bestående af Hedensted-drenge. Til lørdagens Macron Champions Cup stiller holdet bl.a. med altid målfarlige Mirsad Suljic, Mikkel Thisgaard, Lasse Dahl-Hansen og Rasmus 'Ralle' Jørgensen.

En outsider-favorit til at vinde stævnet kan være holdet Neoperl/Craft, som også har et strejf af Hedensted IF over sig. De to spillende trænere for HIF's serie 1-hold, Marc Højland Jepsen og Simon Thisgaard, er nemlig med. Marc er en fast del af holdet, mens Simon er hentet ind til dagen. Simon skal eftersigende vogte målet for det Aarhus/Randers-baserede hold.

Også holdet Chrisa Bolig er lokalt. På holdet er serie 1-holdets anfører Chris Andersen, ligesom den vævre kantspiller Jonas Perra og tidligere førsteholdsspiller Mikkel Vilhelmsen er med her. Det er et hold, der sagtens kan gå langt og overraske nogle af de mere etablere hold.

Yderligere to hold er værd at holde ekstra øje med, hvis man vi se Hedensted-drenge i aktion. Slagter Max (med bl.a. Nicolai Sølvbjerg, Mikkel Lindhardt samt de to danmarksseriespillere Martin Damsbo og Jeppe Asmussen) og Taksator.nu (de unge danmarksseriespillere brødrene Mathias og Victor Kubel, Mikkel Ahle og Nicolai Sawicki).

Så der er altså som minimum Hedensted IF-deltagelse på fem af de 21 hold, der deltager i stævnet. De største favoritter må siges at være danmarksmestrene fra Tommerup Efterskole, som består af spillere fra Skives 1. division, HIK's 2. division og Marienlyst og TPI fra den samme danmarksseriepulje, som Hedensted IF's førstehold spiller i.

Så der er kun tilbage at sige, at hvis man vil have en god fodboldoplevelse, skal man komme i Hedensted Centret på lørdag, hvor der er garanti for god fodbold, lækre deltaljer og masser af dramatik i det intense spil. Hvis man er forhindret i at troppe op, bliver stævnet livestreamet. Link findes på indefodbold.dk.

Luk