Menu

Tidligere HIF-spiller skriver kontrakt med AC Horsens

image David Kruse og ACH's talentchef Claus Troelsen. Foto: Frank Hove
Af Palle Herløv
08. august 2019 kl. 10:56

KLUBNYT - Den tidligere Hedensted-spiller David Kruse har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens, der løber frem til 30. juni 2022.

Det skriver AC Horsens på klubbens hjemmeside.

David Kruse skiftede den grønne HIF-trøje ud med den gule fra Horsens som U13-spiller, og sidste sæson var han én af de helt store profiler på klubbens U17-mandskab.

David Kruse er en fantastisk repræsentant for vores værdier og en blændende fodboldspiller teknisk og taktisk. Han har en høj spilintelligens og kan dække flere positioner på banen med en plads på den centrale midtbane som primær position. Han er arbejdsom og et bindeled på et fodboldhold, og han suger bolden til sig og spiller fra på en måde, vi sjældent har set, siger talentchef Claus Troelsen til AC Horsens' hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Stor profil på U17-mandskabet skriver kontrakt med AC Horsens (hsfo.dk)

- Transitionen fra U17 til U19 har ikke været en udfordring for David, og vi har set i både reserveligakampe og i superligatræningen, at han har niveauet til at være med og får sine kompetencer sat i scene på en god måde. Det giver respekt hos superligaspillerne. Når vi skriver aftaler med spillere fra Akademiet, så skal vi kunne se vejen ind i førsteholdstruppen, og det kan vi med David, lyder det fra Claus Troelsen
.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over at skrive kontrakt med AC Horsens, for jeg har det godt i klubben. Der er blevet lagt en fin plan for mig, og det giver mig en god følelse, at jeg med den her aftale kan koncentrere mig om at spille fodbold og fortsætte min udvikling, udtaler David Kruse til achorsens.dk.

Hedensted IF ønsker David Kruse stort tillykke med kontrakten.

Luk