Oprykningen er i hus: Fabers favoritter rykker op i serie 2

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
24. oktober 2015 kl. 22:26

SENIOR - Der blev føjet et smukt kapitel til klubhistorien i dag, da andetholdet med 3-1 over Løsning sikrede sig oprykning til serie 2.

Christoffer Skovgaard Pedersen gav Hedensted en drømmestart, da han scorede til 1-0 efter bare fire minutters spil.

Jublen forstummede dog blot to minutter senere, da Løsning fik reduceret efter klumpspil foran HIF-keeper Torben Atkinson.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Løsning IF (Facebook)

Flere hundrede mennesker fra begge byer sørgede for at skabe en flot ramme om kampen denne lørdag eftermiddag, og det tør siges, at opgøret havde alt, hvad et sådant lokalbrag skal have: tilråb, tilsvininger, klapsalver, hårde tacklinger, grillpølser, fadøl, musik, fotografer på sidelinjen og altså fire mål. Kun én ting udeblev: Spændingen. Dertil var hjemmeholdet for overlegent, da der reelt aldrig var den store tvivl om udfaldet.

Anden halvleg startede præcis ligesom den første, da Mathias Victor allerede i det første minut sendte bolden i nettet.

LINK: FØLG HIF PÅ FACEBOOK HER

I det 57. minut blev det 3-1 ved Brian Dam.

Da dommer Thomas Bastrup fløjtede kampen af, brød jublen løs på og omkring banen. Der blev tændt romerlys, skålet i champagne, krammet og high five'et blandt spillere, trænere, holdleder og supportere.

Mål:
04' 1-0 Christoffer Skovgaard
06' 1-1 -
46' 2-1 Mathias Victor Christensen
57' 3-1 Brian Dam