Menu

Uafgjort med målmandstræner mellem stængerne

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
02. september 2015 kl. 09:14

SENIOR - Cheftræner Alex Nørlund var tilfreds, da førsteholdet spillede 1-1 mod Esbjerg, selv om det er bundhold.

Med det uafgjorte resultat har HIF hentet fire points i de seneste to udebanekampe, hvilket er usædvanligt sammenlignet med forrige sæson.

- Det er langt bedre, end vi har været vant til på udebane. Desuden har vi altid haft problemer med Esbjerg, så jeg ser det som yderst positivt, ikke mindst fordi vi måtte undvære Nicolai Givskov, der var i Hamburg, og Kasper Skjærbæk, der afsonede karantæne, sagde Hedensted-træneren til Horsens Folkeblad.

Hedensted havde målmandsproblemer. Michael Mandal Madsen var til begravelse, Lasse Olsen var både skadet og syg, og tredjemålmanden var i Aalborg, så i stedet overtog målmandstræner Thomas "Bager" Frydensbjerg handskerne og gjorde det godt. Han var sagesløs ved Esbjergs mål.

Jacob Kragh bragte Hedensted i front, men esbjergenserne fik udlignet efter 34 minutter. HIF fik chancen for at score sejrsmålet, da Mikkel Thisgaard driblede uden om Esbjergs målmand og sendte bolden mod det tomme mål, men på stregen nåede en forsvarsspiller tilbage og reddede.

- Første halvleg tilhørte Esbjerg. Vi virkede trætte. Jeg mener, det skyldes, at vi har trænet hårdt tre gange. Der er hård konkurrence om pladserne, og spillerne giver alt til træning. Det skal ikke lyde som en undskyldning, men der var spillere, der havde tunge ben, sagde Alex Nørlund.

Næste kamp er ude mod Sædding/Guldager søndag kl. 14.

Holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Lasse Dueholm
3. Jacob Lindstrøm
4. Jakob Skjærbæk
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Jacob Espensen
8. Jacob Kragh
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen (c)
11. Mikkel Thisgaard
12. Emil Bech
13. Søren Jørgensen
14. Kristoffer Førby

Mål:
00' 0-1 Jacob Kragh
34' 1-1 -

Luk