Menu

Sponsor sørger for ekstra hurlumhej og tv-optagelser til pokalkampen

image Arkivfoto: Palle Herløv
30. august 2018 kl. 21:13

SENIOR - Sydbank, som er ny sponsor for DBU's pokalturnering, kommer til Hedensted Stadion med det store maskineri på tirsdag.

Hedensted møder som bekendt Aarhus Fremads 2. divisionshold, og Sydbank har valgt at give netop dette pokalopgør ekstra opmærksomhed.

Fra kl. 16.15 vil der være en fanzone med forskellige aktiviteter for børnene, dagens pokalfighter kåres og vinderen af kampen kan efter slutfløjt løfte en pokal, som giver tilskuerne og spillerne et strejf af magien fra en ægte pokalfinale.

SE BILLEDERNE: HIF - Lyngby Boldklub (Facebook)

Det betyder, at spillerne på begge hold og tilskuerne får en ekstraordinær god oplevelse. Selveste Rasmus Klump har allerede meldt sin ankomst.

- Vi er en relationsbank, og vi vil gerne støtte lokalt over hele landet. Derfor er Sydbank blevet sponsor for pokalturneringen, som afvikles rundt omkring i landet i små og store byer, siger fillialchef i Sydbank Hedensted Jens Peter Høllsberg her på siden, hvor han opfordrer voksne og børn fra hele kommunen til at møde op og være med til at gøre kampen til en fest.

HIF's formand Henrik Lundsgaard Nielsen siger:

- Det er dejligt, at Sydbank har valgt kampen mod Aarhus Fremad. Det er vi utroligt glade for. Vi håber, at det er med til, at flere har lyst til at komme ud og bakke op om "De Grønne".

Se kampen på nettet
Som noget nyt kan man nogle dage senere se hele kampen eller bare highlights fra den på nettet.

Det er et nyt og innovativt tiltag fra sponsorens side, der har gjort det muligt at optage alle kampene i både herrernes og damernes turnering og offentliggøre optagelserne på nettet et par dage senere. Det sker på pokalturnering.dk for herrerne og på sydbank.dk/kvindepokalen for kvinderne.

Det hele er et samarbejde mellem Sydbank og den danske tech-virksomhed VEO, der har udviklet en ny kamerateknologi til at optage fodboldkampe uden brug af kameramand.

- Det er de færreste fodboldspillere, der nogensinde har set sig selv spille fodbold, og vi glæder os over som sponsor at kunne være med til at få de lokale helte lidt frem i rampelyset, så det ikke altid kun er de store stjerners mål, tacklinger og smukke afleveringer, vi ser, siger Nicolai Frederiksen, der er områdedirektør i Sydbank.

Kampen mellem Hedensted og Aarhus Fremad fløjtes i gang kl. 17.15.

Luk