DS-cheftræner: - Vi lignede et hold fra grøn stue i børnehaven

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
13. oktober 2019 kl. 08:57

SENIOR - Odders Jakob Truelsen var ustoppelig, da han sammen med holdkammeraterne lørdag tog hjem fra Hedensted Stadion med en sikker sejr på 5-2.

Truelsen var involveret i alle Odders mål. Tre af dem scorede han selv i effektivt omstillingsspil. De to andre lagde han op til. De blev scoret af Dennis Suljic og Morten Andersen.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Odder IGF (Facebook)

Hedensted fik ikke spillet til at fungere i forsvaret, og midtbanen faldt sammen i første halvleg. Efter pausen så det bedre ud, og Mikkel Thisgaard kunne have gjort det til 1-2, men Odder-keeper Frederik Hald pillede hans straffespark.

Ronni Nordnæs reducerede til 4-1 via stolpen i det 73. minut, men Odder kom på 5-1, inden Sebastian Bruhn pyntede på resultatet i overtiden. Hans flade skud røg under Frederik Hald.

- Jeg var indebrændt over vores elendige første halvleg, sagde Hedensteds træner Brian Rasmussen efter kampen til Horsens Folkeblad.

- Odder lignede et 2. divisionshold, mens vi lignede et hold fra grøn stue i børnehaven. I anden halvleg kom vi bedre med, og jeg er glad for, at vi ikke tabte 5-0, men det ærgrer mig alligevel, at vi brændte straffespark. Hvis vi havde fået scoret, havde vi været med i kampen igen.

Næste turneringskamp er søndag 20. oktober kl. 14 ude mod Herning Fremad.

Mål:
28' 0-1 Dennis Suljic
44' 0-2 Morten Andersen
63' 0-3 Jakob Truelsen
65' 0-4 Jakob Truelsen
73' 1-4 Ronni Nordnæs
75' 1-5 Jakob Truelsen
89' 2-5 Sebastian Bruhn

Udskiftninger:
46' Esben Wind ind  Victor Kubel ud
46' Sebastian Bruhn ind  Jeppe Asmussen ud
73' Nikolaj Harboe ind