Menu

S1: HIF's andethold misser oprykning efter regnfuldt overtidsdrama

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
16. november 2019 kl. 21:40

SENIOR - Hedensteds andethold måtte igen ud i forlænget spilletid, før afgørelsen faldt, da det lørdag tabte 2-1 til Aarhus 1900.

Dermed missede holdet den historiske oprykning til jyllandsserien, så mange nok vil mene, burde være sikret i den sidste runde af den ordinære turnering. Her endte det 1-1 mod Bramdrupdam.

SE BILLEDERNE: Aarhus 1900 - Hedensted IF (Facebook)

Det hele så ellers ud til at gå Hedensteds vej, da anfører Simon Thisgaard sparkede bolden i nettet via overliggeren direkte på frispark. Fantastiske så det ud, da han jublede sammen med holdkammeraterne og fejrede scoringen.Føringen holdt i et kvarters tid. Aarhus 1900 fik udlignet ved Jeppe Rotvig, der headede bolden i nettet ved et hjørnespark.

SE OGSÅ: Reaktioner efter nederlaget til Aarhus 1900 (HIF's Web-TV)

Indskiftede Nikolaj Harboe fik en gigantisk chance i overtiden, men hans spark, der var både hårdt og meget veludført, sad lige på Aarhus 1900-keeperen.

I overtiden scorede hjemmeholdet til afgørende mål, og selv om det unge Hedensted-hold pressede på, var det ikke nok mod et fysisk stærkere aarhusiansk mandskab, som dermed reddede sig endnu en sæson i jyllandsserien.

- Jeg synes ikke, det er et rimeligt resultat. Det ved jeg godt, man altid siger, når man lige har tabt en kamp, men lige nøjagtig i dag viste fodbolden sig fra den uretfærdige side. Jeg synes, vi er klart det bedste hold set hen over de 120 minutter, sagde Simon Thisgaard.

- De var effektive i standardsituationerne. Ud over at de scorede det ene på hjørnespark, sparkede vi en to-tre stykker væk inde på stregen, hvor de er uhyre svære at styre.

Simon Thisgaard er sikker på, at der venter endnu en god sæson i serie 1, hvis det lykkes at holde på spillerne og træne igennem hen over vinteren.

Formand Henrik Lundsgaard siger:

- Drengene var skuffede idag. Det er helt okay at være det, når man har tabt en playoff-kamp om jyllandsserien. Men de skal have ros for at være kommet så langt, og jeg tror, de kommer stærkt igen næste sæson.

HIF's holdopstilling:
1. Rasmus Schwartz Villadsen (m)
2. Mikkel Lindhardt 
5. Simon Thisgaard
6. Daniel Møller Berg
9. Jonas Truelsen
10. Chris Andersen (c)
12. Emil Bech
13. Lasse Rode
14. Nikolai Sawicki
16. Mik Madsen
19. Esben Wind

På bænken:
4. Steffen Holm
7. Jonas Perra
11. Nikolaj Harboe

Målscorere:
55' 0-1 Simon Thisgaard (direkte på frispark)
71' 1-1 Jeppe Rotvig

Forlænget spilletid:
95' 2-1 -

Udskiftninger:
45' Steffen Holm ind  Emil Bech ud 
74' Nikolaj Harboe ind  Nikolai Sawicki ud 
83' Jonas Perra ind  Lasse Rode ud 

Luk