Menu

DBU Pokal: Hedensted sender 1. divisions tophold ud i kulden med to scoringer i overtiden

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
06. oktober 2020 kl. 19:44

SENIOR - Hedensted skabte sensationen, da holdet tirsdag aften slog Viborg FF fra 1. division ud af landspokalturneringen med en sejr på 3-1.

Viborg spiller ikke "bare" i 1. division. Holdet topper såmænd landets næstbedste række i øjeblikket, og netop derfor er det på mange måder totalt ulogisk, at de kan tage til Hedensted og blive slået 3-1 i så sikker stil, som det var tilfældet. Sikke en aften i Mosen.

Da dommeren lagde fem minutter til den ordinære spilletid, var stillingen 1-0. Viborgs Lorenzo Gordinho så dermed ud til at blive matchvinder for sin modstander efter det selvmål, han scorede på Nikolaj Søgaards oplæg i det 39. minut. Hans målmand Can Dursun var chanceløs i den situation. Bolden skulle være clearet ud af feltet, men istedet blev den rettet af og gik baglæns i netmaskerne.

Stadionuret stod på 95:45, da Viborgs pres resulterede i en udligning fra Jakob Jensen. 'Hvor fandt dommeren de fem minutter og 45 sekunder?', spurgte tilskuerne måbende, og enkelte lod dommeren vide, at de var meget utilfredse, mens andre havde travlt med at prøve at tjene en skilling på diverse betting-apps. En sejr til HIF gav efter sigende pengene 34 gange igen - inden kampstart.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Viborg FF (Facebook)

Man stod lidt med følelsen af, at nu ville Viborgs fuldtidsproffer gå ind til den forlængede spilletid og forhindre ydmygelsen, men de havde ikke rigtigt mere at give af. Det havde derimod Hedensted og ikke mindst de fire serie 1-spillere, der fik lov at gøre kampen færdig. Flot, flot kamp af de unge talenter!

Denis Suljic afsluttede en friløber med en kølig udplacering af Can Dursun, hvorefter han lagde op til Lasse Rodes mål fra en spids vinkel til 3-1.

Torsdag 8. oktober er der lodtrækning til tredje runde af landspokalturneringen.

Mål:

39' 1-0 Lorenzo Gordinho (selvmål)
96' 1-1 Jakob Jensen
106' 2-1 Denis Suljic
116' 3-1 Lasse Rode

Udskiftninger:
70' Martin Damsbo ind  Mathias Kubel ud
70' Mathias Friis ind  Mirsad Suljic ud
82' Lasse Rode ind  Mikkel Thisgaard ud
90' Mikkel Ahle ind  Nikolaj Søgaard ud
90' Denis Suljic ind  Ronni Nordnæs ud
117' Rasmus Dam Mortensen ind  André Givskov ud