Menu

Qvist'en tager et år mere i HIF

image Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
23. november 2023 kl. 12:12

SENIOR - Hedensted IF forlænger samarbejdet med assistenttræner Kenneth Qvist.

Hans aftale løber dermed til udgangen af 2024, oplyser sportschef Alex Nørlund.

- Kenneth har leveret et virkelig flot stykke arbejde, siden han tog over efter Lasse Kronborg, og han har taget et stort ansvar på sig i en ny trænerkonstellation, siger Alex Nørlund til hedenstedif.dk.

- Det er vigtigt for os at have en mand som ham, der kender klubben og truppen indgående. Det er folk som ham, der bærer kulturen videre.

Kenneth Qvist siger selv, at han altid har været glad for at være i Hedensted IF, som er blevet en hjerteklub for ham. Derfor var han ikke i tvivl om, at aftalen skulle forlænges.

- Jeg har været her en del år både som spiller og nu som træner. Jeg holder mere og mere af klubben, og det er bare superfedt at arbejde med de folk, der er herude. Både dem i elitetruppen og alle ildsjælene i klubben, der får det hele til at løbe rundt, siger Kenneth Qvist.

- Jeg ser stadig det her som en del af min rejse i en trænerkarriere. Det er begyndelsen for mig på en ny tid, og jeg har været glad for at arbejde sammen med først Nicolai Givskov og siden Johnny Mølby og Denis Fazlagic, som allerede har lært mig meget. Det er et godt træk for min fremtidige trænerkarriere at have dem at læne mig op ad, siger Kenneth Qvist.

At det så resultatmæssigt ikke er gået helt som håbet i den igangværende sæson i danmarksserien, er selvfølgelig ærgerligt, men sådan er det nu engang i fodbold.

- Ja, indimellem har man bare ikke tur i den, og så føles det som "stolpe ud" hele tiden. Jeg mener ikke, vi har fået de resultater, vi har spillet til. Vi har været dominerende i de fleste kampe - også dem, hvor vi har tabt stort - og sådan har det været hele efteråret, desværre. Det er jeg sikker på, at alle, som har set vores kampe, også har kunnet se. Men jeg kan fornemme, at vi er på rette vej, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i det nye år, siger Kenneth Qvist.

HIF's seniorafdeling tager hul på forberedelserne til den nye sæson med standerhejsning søndag den 14. januar.

Luk