Menu

DBU Pokal: Disse 14 møder FC Hornstrup i aftenens pokalkamp

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
07. juni 2016 kl. 16:12

SENIOR - I aften kl. 19 fløjtes der op til sjette runde af DBU's landspokalturnering.

Hedensted indtræder i turneringen og møder FC Hornstrup, der netop har sikret sig oprykning til serie 3 i næste sæson. Holdet har faktisk ikke tabt de seneste 40 kampe.

I pokalturneringen har FC Hornstrup ind til nu mødt serie 4-holdet Shetlandsponyerne FC (sejr på 8-1), serie 3-holdet Taulov/Skærbæk (udehold taberdømt), serie 5-holdet FC SevenOaks (sejr på 4-2) og senest Jelling fS's serie 3 (sejr på 6-1).

Aftenens kamp mod Hedensted forventer holdets træner Leif Dam dog bliver endestationen for hans dygtige mandskab, fortæller han til hedenstedif.dk:

- Vi har i forvejen ikke en chance, vi har spillet kamp torsdag og søndag, vi har en del skader og min anfører har netop meldt afbud i dag, så det bliver ikke sjovt for os, siger han.

Hedensted stiller derimod med fuldt hold. Træner Alex Nørlund har udtaget følgende spillere:

HIF's holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Lasse Dueholm
3. Jacob Lindstrøm
4. Lasse Dahl-Hansen
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Frederik Mahler Bank
9. Kristian Bonde
11. Mikkel Thisgaard
12. Jakob Skjærbæk
13. Søren Jørgensen
14. Emil Bech

FC Hornstrups holdopstilling:
Arif Hasecic, Fadi Elali, Jean-Albert Mutshe, Jonas Dam, Kai Åkerstrøm, Mark Jensen, Peter Knudsen, Tue Nymand, Michael Bille, Stefan Nielsen, Jesper Fuglsang, Jonas Lindsted, Sebastian Spangsberg og Ulrich Christensen.

Kampen spilles på Hornstup Stadion, Kirkebyvej 55 i Vejle. Den dømmes af Yavor Kuzmanov, og han har Bjarne Søbye og Henrik Christensen som linjedommere.

Luk