Menu

Se billederne: JS henter 1-0-sejr over Spjald i Mosen

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
04. juni 2016 kl. 23:15

SENIOR - Førsteholdet gentog successen fra sidst, det mødte vestjyske Spjald, da holdet i dag vandt 1-0 hjemme i Mosen.

Den første kamp endte 2-0 på mål af Frederik Mahler Bank og Mikkel Thisgaard, og i dagens kamp var det Ronni Nordnæs, som sikrede HIF alle tre points efter frispilning fra Mikkel Thisgaard.

HIF's store spiller var målmand Michael Mandal, der var et levende plankeværk mellem stængerne. Bl.a. brændte det gevaldigt på, da Spjald pressede hårdt på for en udligning i de sidste minutter af kampen. Mandal og en hæl fra en modspiller sikrede, at det ikke endte 1-1.

- Spjald var en stærk modstander, og 1-0 giver slet ikke det rette billede af kampen. Det havde været mere rammende, hvis kampen var sluttet 6-6, for begge hold brændte en masse chancer, sagde Alex Nørlund efter kampen til Horsens Folkeblad / Vejle Amts Folkeblad.

Se billeder fra kampen på Facebook her.

Hedensted var uden anfører Nicolai Givskov, der var til assistenttræner Kasper Adelfreds polterabend. Marcel Mathiasen gjorde det godt på pladsen i det centrale forsvar.

Næste turneringskamp er lørdag på udebane mod Fuglebakken KFUM i Aarhus. Der er kampstart kl. 11 op Højlyngen. Allerede tirsdag kl. 19 spiller holdet pokalkamp ude mod FC Hornstrups serie 4-hold.

HIF's holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Lasse Dueholm
3. Jacob Lindstrøm
4. Lasse Dahl-Hansen
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Marcel Mathiasen
8. Frederik Mahler Bank
9. Kristian Bonde
11. Mikkel Thisgaard
12. Jakob Skjærbæk
13. Søren Jørgensen
14. Emil Bech

Mål:
32' 1-0 Ronni Nordnæs

Ind- og udskiftninger:
00' NAVN ind  NAVN ud 
00' NAVN ind  NAVN ud 
00' NAVN ind  NAVN ud 

Luk