Menu

Alex Nørlund forlænger med endnu et halvt år i HIF

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
24. juni 2017 kl. 21:56

SENIOR - HIF's førsteholdstræner Alex Nørlund har sat sin underskrift på endnu en kontraktforlængelse med idrætsforeningen.

Det er den syvende af slagsen fra den dygtige træner, der har Dansk Boldspil-Unions licenser som T-træner og A-træner.

- Jeg synes, vi har gang i et særdeles spændende projekt med udviklingsmuligheder her i klubben, og vi har skabt et hold med fokus på det tekniske og med en fremadrettet spillestil. Læg dertil et stærkt fællesskab både på og uden for banen. Ja, og så er det sjovt, og jeg føler, at jeg er i stand til at flytte hele projektet til næste step, siger Alex Nørlund til klubbens hjemmeside.

At han kun forlænger med et halvt år skyldes, at han ikke ønsker at forpligte klubben på noget længere frem.

- Kaspers (ass.træner) kontrakt udløber også til nytår, så jeg synes, det er fint, at klubben så står med fri hænder til at beslutte, hvad der skal ske, siger Nørlund.

LÆS OGSÅ: Alex Nørlund bliver ny cheftræner i Hedensted

Kom ind på et kritisk tidspunkt
Alex Nørlund kom til klubben, da man i januar 2015 på et bestyrelsesmøde valgte at opsige samarbejdet med den daværende træner Henrik Larsen med øjeblikkelig virkning. Han stod i spidsen for holdet, som dengang spillede i danmarksserien, men flere ting fungerede ikke mellem træneren og truppen. Bestyrelsen reagerede og traf sin beslutning bl.a. i erkendelse af, at flere unge, dygtige spiller forlod klubben under Larsens trænergerning.

LÆS OGSÅ: Hedensted skifter træner (Horsens Folkeblad)

Nørlund, som bor i Hedensted og arbejder som lærer på fodboldlinjen på Balle Musik- og Idrætsefterskole, blev hentet ind, og siden er det gået fremad på alle fronter. Stor tilgang af spillere, udvikling af det sociale sammenhold med bl.a. en tur til Esbjerg, hvor den stod på curling. Og altså senest på det sportslige område med oprykning til danmarksserien og tirsdagens flotte 2-1-pokalsejr over IF Lyseng, der spiller 2. division fra næste sæson.

Alex Nørlund nåede som fodboldspiller omkring Vejle Boldklub, Viborg FF og AGF. På trænerfronten har han været assistenttræner for Odder IGF's danmarksseriehold.

LÆS OGSÅ: Tidligere topspiller bliver træner i Hedensted (TV Syd)

Luk