Menu

Damernes succestræner forlænger med HIF

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
19. juni 2017 kl. 22:57

SENIOR - Cheftræner Kasper Juhl Hansen har forlænget sin aftale med Hedensted Idrætsforening oven på oprykningen til jyllandsserien.

Aftalen løber dermed foreløbig frem til udgangen af sæsonen 2017-2018, oplyser HIF's bestyrelse.

Kasper Juhl Hansen har sammen med assistenttræner Karina Fisker ydet et stort stykke arbejde i den forgangne sæson, hvilket er blevet belønnet med en flot oprykning til damernes jyllandsserie.

LÆS OGSÅ: Damerne sikrer oprykning med 1-1 mod Freja

- Holdet har forbedret sig markant i løbet af sæsonen, og det er nu op til Kasper og det øvrige team at fortsætte arbejdet, så at holdet også kan være med i den sjove ende af jyllandsserien. Vi har en ung og særdeles talentfuld trup, hvor der er masser af potientiale, og vi vil gerne ligesom på herresiden være områdets førende serieklub, så det er vores mål at kunne tilmelde to dameseniorhold i DBU's turneringer og gerne med førsteholdet i Jyllandserie Vest inden for de nærmeste år, siger Jens Brian Horsted, der er ansvarlig for dameafdelingen samt ungdomsafdelingen for piger.

- Vores Pigeafdeling har i de seneste par år været i rivende udvikling, og vi har lige nu mere end 90 piger i vores afdelingen plus 20 dameseniorspillere, så det er med stor fortrøstning, at vi går fremtiden i møde, siger Jens Brian Horsted.

SE OGSÅ: Web-TV: Damerne fejrer oprykning til jyllandsserien

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale med yderligere et år. Det er en kanon klub at være i, og der er nogle fantastiske rammer og en fantastisk opbakning fra bestyrelsen, forældre, tilskuere og ikke mindst fra spillerne. Jeg har en trup med nogle seje piger, vi har netop nået vores første mål og spillet os tilbage i jyllandsserien til efteråret, så jeg glæder mig meget til at kunne arbejde videre med mine spillere, siger Kasper Juhl Hansen.

- Forhåbentligt kan jeg fortsætte deres meget positive udvikling, men projektet er ikke slut endnu. Jeg er glad og stolt over fortsat at stå i spidsen for det projekt, som jeg selv har sat i værk med dameholdet for halvandet år siden. Vi går en meget spændende fremtid i møde.

Hvis der er senior- eller ungdomsspillere, som har lyst til at høre mere eller prøve deres fodboldevner af i HIF, er man velkommen til at kontakte Jens Brian Horsted på tlf. 25 20 72 00 eller på mail jens.horsted@harman.com for at få oplyst træningstider eller høre mere om klubben og vores værdier.

Luk