Menu

JS: Her banker Søren det sidste søm i...

image Søren Lund Jørgensen kom ind og scorer her kampens sidste mål til 5-0. Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
19. maj 2017 kl. 00:35

SENIOR - Huhej og sikke en start på årets Majfest.

Først så vi andetholdet udligne til 2-2 få minutter før tid, da det spillede mod Hornsyld. Så løb førsteholdet på banen foran mange hundrede tilskuere på en herlig aften i Mosen, hvor "Ein Rudi Völler" fik lov at blande sig med lyden af snurrende karruseller og musik fra teltet hele fem gange.

Skribenten bag disse linjer havde forventet, at HIF ville komme foran inden for de første 10 minutter. "Det plejer de jo efterhånden at gøre", var tanken bag, men vi skulle 18 minutter ind i kampen, før bolden første gang sad i netmaskerne.

Jakob Malberg var manden, der trykkede af fra distancen, og Ikast-keeper Søren Søndergaard kunne blot måbende se til, da bolden strøg forbi ham.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Ikast FS (Facebook)

Mirsad Suljic gjorde det til 2-0 og 3-0 inden pausen, og han fortsatte showet i anden halvleg, da han scorede til 4-0 med venstrebenet. Søren Lund Jørgensen hamrede det sidste søm i kisten, da han udplacerede en efterhånden hårdt prøvet keeper til 5-0.

Hedensteds næste kamp er hjemme mod Lemming IF 25. maj kl. 13.30.

Mål:

18' 1-0 Jakob Malberg
38' 2-0 Mirsad Suljic
41' 3-0 Mirsad Suljic
84' 4-0 Mirsad Suljic
90' 5-0 Søren Lund Jørgensen

Ind- og udskiftninger:
00' Søren Lund Jørgensen ind  ? ud
00' Simon Thisgaard ind  ? ud
00' Lasse Dueholm ind  ? ud