Menu

JS: Mon det er HIF's tur til at vinde 2-1 mod Vildbjerg?

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
08. maj 2017 kl. 08:24

SENIOR - Mon det er Hedensteds tur til at vinde 2-1, når førsteholdet i aften tager den lange vej nordvestpå til Vildbjerg Sportscenter?

I så fald bliver kampen en gentagelse af de to holds seneste opgør, da Hedensted vandt 2-1 18. april 2015, mens Vildbjerg vandt 2-1 i returkampen 25. maj samme år. Det skal dog siges, at kun syv af de 14 spillere, der var med i kampen 25. maj, stadig spiller i HIF. Med en sejr bringer "De Grønne" sig tilbage i toppen af jyllandsserien, da Horsens Freja lørdag tabte 1-0 til Agerbæk/Starup. Henrik Vind Nielsen scorede kampens eneste mål efter fem minutters spil.

- Efter en weekend, hvor puljens øvrige resultater flaskede sig for os, har vi i aften mulighed for tilbageerobre førstepladsen. Det er en mission, vi har i sinde at fuldføre. Vi har haft en god uge med godt humør og tænding på i vores træninger, så skuffelsen over Horsens Freja-kampen er for længst parkeret, og gutterne er 100 pct. fokuserede på aftens svære kamp, siger træner Alex Nørlund til hedenstedif.dk.

- Vildbjerg er et godt hjemmehold, som får næsten alle deres point på eget græs, så der er ingen tvivl om, at det er en svær opgave, vi står overfor. De har en giftig frontduo, som har scoret ni af deres 11 mål, så hvis vi kan lukke ned for dem, er vi nået langt.

GENSE BILLEDERNE: Hedensted IF - Vildbjerg SF (2-1)

Kasper Adelfred bemærker, at det i aften gælder om at vise, at holdet har flyttet sig over de seneste par sæsoner, og at det nu også formår at præstere i hverdagskampe på udebane.

- Det har tidligere været lidt af en sygdom for HIF at tabe sådanne kampe, men i aften skal det være anderledes, siger han.

Der er comeback til Ronni Nordnæs og Mikkel Thisgaard, som erstatter Lasse Dahl-Hansen og Lasse Dueholm, mens også keeper Michael Falk Mandal er tilbage mellem stængerne. Desværre er Ronni Bagge ikke blevet sin lyskeskade kvit.

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 19.15. Har man lyst til at se kampen på stadion, skal gps'en sættes på Sports Allé 2, 7480 Vildbjerg. Den kan også følges via livescoren her.

Luk