Menu

"Målmaskinen Mirsad" sluttede som topscorer i jyllandsserien

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
21. juni 2017 kl. 14:25

SENIOR - Mirsad Suljic kom til HIF med et erklæret mål om at score, ja, mange mål. Det fik han til fulde indfriet.

Den 20-årige horsensianer, som fik sin fodboldopdragelse i Bredballe IF, ramte nettet to gange i lørdagens sæsonafslutning hjemme mod Vildbjerg SF, og dermed sluttede han på imponerende 12 mål. Et enkelt foran sin nærmeste forfølger Christoffer Petersen fra Viborg FF. Herefter kommer Heino Heesgaard fra Agerbæk/Starup og Mads Overgaard fra Vildbjerg SF med hver otte mål.

LÆS OGSÅ: Mirsad vil være HIF's nye målmaskine

- Jeg har haft en kanon sæson i Hedensted. Jeg havde sat mig to mål, inden sæsonen gik igang. Det var, at vi skulle rykke op i danmarksserien og jeg skulle være topscorer i rækken, så jeg er stolt over, at det nu er lykkedes, siger Mirsad Suljic til hedenstedif.dk.

- Jeg må også bare sige stor tak til mine holdkammerater og trænere, som har været dygtige til at motivere mig og sætte mig op til kamp. Det har betydet meget for mig. Jeg glæder mig sindsygt meget til at vise mig frem i danmarksserien, hvor jeg tror på, at vi sagtens kan være med og måske spille om de sjove pladser. Det er jeg slet ikke i tvivl om, men det kræver, at alle spiller op til deres topniveau hver gang, siger Mirsad Suljic.

Han arbejder til daglig hos Sportigan på Østerbrogade i Hedensted, hvor han er i lære som ekspedient. Her har han en chef, der har stor forståelse for, at han samtidig med jobbet gerne vil passe sin spirende fodboldkarriere i den lokale klub.

Før skiftet til Hedensted spillede han jyllandsserie i Horsens Freja, hvor det blev til otte mål i den sidste sæson. Da Freja i 2015 spillede serie 1, scorede han 14 gange.

- Hvad tænker du selv, kan være én af årsagerne til din skarphed?

- Jamen, vi er et hold, som generelt kommer frem til mange chancer, og så handler det bare om at være der, når muligheden opstår. Det lyder simpelt, og det er det vel sådan set også. Jeg bliver særligt nødt til at nævne min angrebsmakker Rasmus Jørgensen, som i dén grad skaber plads til mig. Han er uden tvivl en væsentlig årsag til, at jeg kommer til chancerne, siger Mirsad Suljic.

LÆS OGSÅ: Mirsad dobbelt målscorer i fin sæsonafslutning

Hedensted kan i øvrigt også bryste sig af at have den spiller, som i løbet af sæsonen har haft næstsidste fod på bolden før en scoring flest gange. Det er Rasmus Jørgensen, som med syv assists ligger helt i top på den liste.

Luk