S1: Maria Schrøder scorede dobbelt i storsejr over Hover

image Privatfoto
Af Mads Juhl Hansen
13. maj 2017 kl. 23:01

SENIOR - Maria Schrøder var brandvarm, da damerne tog til Hover og vandt med 4-0. Hun scorede de to første.

Der var gået hele 15 dage, siden de grønne damer senest var i aktion, så de var sultne efter de tre points, og det skulle vise sig at være tydeligt at se. Det blev en chancerig kamp fra udeholdets side, der samtidigt måtte se sig rigtige uheldige et par gange i kampen.

Det var en forventningsfuld udetræner der mødte ind til aftenens opgør:

- Efter 15 dages pause siden kampen mod Løsning IF, er vi sultne for igen at skulle spille en betydningsfuld kamp. Vi føler os godt forberedte, og pigerne har trænet rigtig godt i ugerne op til aftenens opgør. Vi forventer en hård og svær udekamp, men vi tror fuldt og fast på at vi kan tage sejrrigt her fra, sagde Kasper Juhl Hansen.

HIF var klar fra start, og de kom blæsende ud af starthullerne, hvilket skulle vise sig meget hurtigt at kunne betale sig. Hover IF kunne ikke følge med fra kampens start, og allerede efter 40 sekunders spil bryder Caroline Lovmand, der igen var tilbage i startopstillingen, bolden i venstre side af banen, hvorefter hun sparker bolden fladt ind for næsen af Maria Schrøder, der med et smart træk vrider sig fri af sin modstander, og sparker bolden køligt ind bag en chanceløs Hover IF keeper, der godt kunne vænne sig til tanken om at fiske bolden ud af eget mål. Maria Schrøder bringer Hedensted i front med sin anden sæsonscoring, som samtidig er pigernes hurtigste mål i sæsonen.

Herefter svingede kampen meget frem og tilbage, men uden at hjemmeholdet kom til noget der bare lignede en chance. 36 minutter inde i kampen er HIF klar med samme opskrift som tidligere. Caroline Lovmand bevæget sig ud på venstre kanten, hvor hun flot kæmper og dribler sig fri fra sin modstander, hvorefter hun spiller Maria Schrøder helt fri på kanten af feltet, og kølig som altid sender Maria bolden lige hen over målmanden op under overlæggeren. En flot scoring bringer udeholdet yderligere i front med 0-2.

Desværre blev træner Kasper Juhl Hansen nødsaget til to gange, at udskifte en spiller med skader, da både Anne Katrine Mogensen og Maria Hvid måtte udgå med henholdsvis en ankel- og en knæskade.

Men Hedensted IF var slet ikke færdige med målfesten. Med 7 minutter tilbage af kampen bryder Laura Lindhard fri midt på banen, hvorefter hun med sine tekniske færdigheder dribler sig igennem det meste af modstandernes midtbane og forsvar, og hun slutter sin solotur koldblodigt af ved at sætte bolden op i det korte hjørne, med hendes altid stærke venstre ben. 0-3 efter 83 minutters spil.

Sent i overtiden træder målscorer Laura Lindhardt i assistmagerens rolle, da hun finder anfører Rikke Larsen, der har forladt sin midtbaneplads, for at lave det dybe løb ned i mellem modstanderens forsvar, hvor hun med et smart træk, tager bolden med forbi målmanden, og fra en meget spids vinkel sætter bolden i mål til stillingen 0-4. Hvilket hermed bringer hende til tops på topscorerlisten sammen med Maria Schrøder, der begge har nette 3 gange i sæsonen indtil videre.

Kort efter fløjter dommeren kampen af, og Hedensted IF trækker sig sejrrigt ud af kampen med en 0-4 sejr, der med dagens 3 point ligger sig solidt i spidsen af puljen 3 point foran Horsens Freja, og samtidigt med bedre målscorer og bedre indbyrdes mod samtlige hold i puljen.

Det var en splittet Kasper Juhl Hansen, der havde følgende kommentar efter kampen:

- Jeg er langt hen ad vejen tilfreds med dagens kamp. Spillemæssigt leverer vi i perioder noget okay spil. Det er positivt at vi skaber så mange store chancer, og får lavet 4 flotte mål i dag. Jeg er meget tilfreds med pigernes indstilling og attitude i løbet af kampen. Vi viser stor gejst og vilje, og viser at vi vil kæmpe til sidste minut for at hive sejren i land, og at vi tror på sejren gennem hele kampen. Modsat er jeg lidt irriteret over at vi løber ind i to rimeligt alvorlige skader i dag. AK må udgå med det, der forhåbentlig kun er forstuvet ankel, imens Maria Hvid måtte gå fra banen med en knæskade i hendes tidligere beskadigede venstre knæ efter kun to minutter på banen. Vi må afvente de næste par dage, indtil vi kender svaret på skadernes omfang. Men bortset fra det, er jeg godt tilfreds med dagens sejr.

Næste kamp er ude mod Ry tirsdag 16. maj kl. 19.

Kampens spiller: Maria Schrøder (5 stemmer)

Mål:
01' 0-1 Maria Schrøder
36' 0-2 Maria Schrøder
83' 0-3 Laura Lindhardt
90' 0-4 Rikke Skov Larsen

Ind- og udskiftninger:
42' Louise Jakobsen ind  Anne Katrine Mogensen ud
46' Therese Sølvbjerg ind  Caroline Lovmand ud
60' Maria Hvid ind  Mette Refsgaard ud