Menu

S2: Andetholdet er klar til sæsonstart efter tre sejre i fem testkampe

image Foto: Anders Brohus
26. marts 2019 kl. 09:15

SENIOR - Andetholdet tager hul på sæsonen på lørdag, da det møder Hover IF hjemme i Mosen.

Kampen starter kl. 13.

Holdet startede godt ud den første uge med 25 spillere i snit til træning, hvorefter en del skiferier i uge syv påvirkede fremmødet, der har været meget svingende siden da.

Holdet spillede fem træningskampe og fik tre sejre og to nederlag ud af det.

- De to gange, vi tabte, var der faktisk en del gode elementer at tage med videre. Drengene virker mere fokuseret i år efter det dårlige efterår, vi havde i serie 1, siger cheftræner Jacob Jørgensen til hedenstedif.dk.

Han opsummerer de fem kampe sådan her:

- Mod Brande var vi dog ikke fokuserede i sammenlagt 10 minutter, og det kostede fire mål. Vi tabte den kamp 5-3 efter at have været foran til lige inden pausen.

- Mod Grindsted spillede vi et etableret serie 2-hold ud af banen, og vi burde have vundet mere end 4-0. Vores angrebsspil flød og forsvaret stod godt.

- Mod Lysengs U19 spillede vi godt, men spillet på den sidste tredjedel af banen var for ukoncentreret, og vi manglede ideer. De fik to mål på to personlige fejl, og vi tabte 2-1.

- Mod Aarhus Juniors serie 2-hold stod vi stærkt i forsvaret. Juniors skabte ikke mange chancer, og vores eget angrebsspil flød godt, men i afslutningerne var vi ikke gode nok, så vi vandt kun 1-0 med en meget høj boldbesiddelsesprocent.
- I den sidste kamp mod FC Skanderborg var vi bagud 3-0 efter 20 minutter, og der manglede både vilje og gejst. Vi blev pludselig sat i gang efter en clearing af Emil Bech - banens bedste på dagen - nede fra forsvaret, hvorefter vi scorede to mål inden pausen. Med 25 gode minutter i anden halvleg spillede vi dem ud af banen og scorede tre fremragende mål. Når vores angrebsspil kører, er vi altid meget farlige, og vores nye, unge kantspiller Lasse Rode har været en god tilføjelse. Vi vandt 5-4 over Skanderborg.
- Alt i alt en ok opstart. Vi kunne godt have brugt lidt flere til træning, for når alle er der, er niveauet meget højt! Jeg glæder mig, til sæsonen starter på lørdag, hvor vi skal møde et supergodt hold fra Hover IF, som vi har haft problemer med før. Det bliver en spændende test af, hvor vi står. Vi glæder os samtidig til at tage afsked med kunstgræsset ved BGI på torsdag. Det har været et godt sted at træne, men vi savner omklædningsrummet i klubben, siger Jacob Jørgensen.

Luk