Menu

HIF har fået en ny midtbane-motor med 19 landskampe på cv’et

image Privatfoto
Af Palle Herløv
04. februar 2020 kl. 20:26

SENIOR - Ét af de nye navne på holdkortet på Kasper Adelfred og Brian Brøsted Rasmussens danmarksseriehold er den 23-årige midtbanespiller Jeppe Hansen.

Her er tale om en spændende spiller, der har fået sin fodboldopvækst først i det sønderjyske hos barndomsklubben Bylderup-Bov, inden han som teenager skiftede til Tønder SF.

Som 16-årig skiftede han videre til Vejle Boldklub, hvor han spillede U17 og U19 Liga. Bl.a. sammen med sine nye holdkammerater Ronni Nordnæs, Mirsad Suljic, André Givskov og ikke mindst Martin Damsbo, som han har mange kampe sammen med.

- Og så kender jeg Brian, som også var min træner i en del af Vejle-tiden. Det var ham, jeg var i kontakt med i forbindelse med mit skifte til Hedensted, og jeg er glad for, at vi har kunnet få det hele til at hænge sammen med mine studier, træning og kampe, siger Jeppe Hansen.

- Jeg har fået et positivt indtryk af klubben som et sted, hvor man har et godt kammeratskab, og hvor man arbejder meget seriøst både på og uden for banen.

Efter årene i Vejle flyttede han hjem til sine forældre i Bylderup-Bov, og han kom på kontrakt i FC Sydvest 05, der ligger i 2. division. Her var han i 3,5 år inden skiftet Hedensted.

I mellemtiden var han sammen med kæresten flyttet til Vejle, hvor han siden september har været i gang med uddannelsen til ambulanceredder.

Han beskriver sig selv som en midtbanemotor, hvis største styrke er presspillet, når bolden skal erobres.

- Der vinder jeg meget i forhold til mange andre. Jeg har aldrig været typen, der scorer masser af mål. Det klarer folk omkring mig, siger han.

På tavlen mod Wales
Ét af de mål han husker, scorede han i november 2014, da han var med U19-landsholdet i Portugal. Holdet mødte Wales på Estadio Municipal i Albufeira og vandt 4-0, og det var Jeppe, der nettede til 1-0 efter 16 minutters spil.

Med på holdet var bl.a. Robert Skov (TSG 1899 Hoffenheim), Joachim Andersen (Olympique Lyon) og Marcus Ingvartsen (FC Union Berlin).

SE OGSÅ: Jeppe Hansens landsholdsstatistik (dbu.dk)

Jeppe nåede 19 kampe for landsholdene fra U17 til U19, inden en ankelskade var én af årsagerne til, at han gled lidt i baggrunden og blev overhalet af andre på U20-landsholdet.

Han har indtil videre været med i en enkelt af Hedensteds testkampe, da han var forhindret i at deltage i de to øvrige. Det var den første kamp, som gav en sejr på 3-2 over IF Lyseng.

Fulde navn: Jeppe Hansen
Alder: 23 år
Position: Central midtbane
Højde: 168 cm
Tidligere klubber: Bylderup-Bov, Tønder SF, Vejle Boldklub (U17/U19 Liga) og FC Sydvest 05 (2. division).

Luk