Menu

Mirsad Suljic er klar igen efter lang skadespause

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
18. maj 2023 kl. 18:10

SENIOR - Mirsad Suljic - målmaskine med masser af selvtillid - er tilbage på banen efter en længere skadespause.

Mirsad er dermed til rådighed for trænerteamet, når danmarksserieholdet møder Varde på udebane på lørdag.

- Jeg har set frem til det her længe nu, for det er forfærdeligt at sidde udenfor, mens gutterne render rundt inde på banen. Da jeg fik et vrid i knæet i en træningskamp, tog jeg til lægen, og han startede med at sige, at jeg nok ville være ude i seks til ni måneder, siger Mirsad Suljic.

- Jeg var allerede begyndt at tænke over, hvordan et liv uden fodbold ville se ud, når det har været en del af mig i så mange år efterhånden. Det ville være svært, og heldigvis endte det med kun at være to måneders pause.

Mirsads skade opstod som nævnt i en træningskamp i optakten til sæsonstarten. Et vrid i knæet påvirkede et ledbånd, og det førte til irritation og væskeansamling. Heldigvis var ledbåndet ikke revet over, viste en scanning. Det troede både lægen og en fysioterapeut til at starte med.

- Jeg har så sørget for at holde mig i form, og jeg træner for at styrke mine knæled. Jeg har det super fint nu, og jeg træner med fuldt ud, siger Mirsad Suljic.

Fra sidelinjen har han kunnet se sine holdkammerater buldre afsted og høste masser af points.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at se dem spille. Alle har forstået, hvordan Nicolai gerne vil have holdet til at fungere, og det viser de kamp efter kamp. Alle på holdet er vigtige, og vi har jo set i flere kampe, at folk er kommet ind fra bænken og har scoret, siger Mirsad Suljic og fremhæver Frederik Andersen som én af dem, der virkelig er blomstret op i år.

- Han er så skarp, og han er både uimponeret som en anden Nicklas Bendtner, samtidig med at han er stærk til at holde på bolden og træfsikker i sine afslutninger. Han har fået hår på brystet af at spille seniorfodbold, så stor ros til ham, siger Mirsad Suljic.

- Hvordan er det som ham, der typisk scorer flest mål, at se en anden overtage den rolle?

- Jamen, det er fint. Jeg glæder mig på holdets vegne, for det viser kvalitet, når en spiller tager over, idet en anden forsvinder. Jeg har været topscorer i fire af mine fem sæsoner i HIF, og jeg kommer selvfølgelig tilbage nu med en forventning om, at jeg fortsætter, hvor jeg slap.

Luk