Menu

DS: Adelfred ser frem til at få drengene på banen igen - første kamp er i pokalen

image Arkivfoto
Af Palle Herløv
06. juni 2020 kl. 21:36

SENIOR - Hedensteds førsteholdstrup havde haft en glimrende forberedelse til den sæson, der aldrig kom i gang på grund af Covid-19.

Holdet spillede nogle fine træningskampe, og det hele kulminerede med en udbytterig træningslejr i Alicante.

LÆS OGSÅ: Dagbog fra 22 grader i Alicante

Nu har DBU meldt ud, at sæsonen er aflyst, så alle hold ender dér i danmarksserien, hvor de lå, da de gik på vinterferie. Det vil sige, at HIF slutter på syvendepladsen. Samtidig skal puljens nummer et og to, Sfb-Oure FA og Otterup B & IK, spille om oprykning til 2. division i et slags komprimeret slutspil.

LÆS OGSÅ: Slutspilsmodel for gennemførelse af danmarksserien besluttet (dbu.dk)

- Vi har hele tiden trænet henimod, at der skulle spilles fire kampe inden sommerferien, så alle hold havde mødt hinanden to gange. Det sker så ikke, så nu ser vi i stedet frem imod pokalturneringens femte runde, som vi træder ind i 23. juni, siger cheftræner Kasper Adelfred.

Det er uvist, hvem HIF møder i pokalen, men en sejr giver endnu en kamp 27. juni. Der ventes at blive sat navn på kort efter 8. juni, og noget tyder på en modstander fra serie 1.

Holdet har trænet, siden det igen blev tilladt, og det er foregået i grupper af ni spillere og en træner. Ligesom i resten af klubben. Inden da havde alle spillere et individuelt løbe- og styrketræningsprogram.

- Vi havde en intention om minimum at ende på en sjetteplads, og jeg havde aldrig troet, vi ville rykke ned. På den anden side er det fint, at vi ikke skal spille de fire turneringskampe, for modstanderne lå hhv. nummer et, to, tre og fem. Havde vi tabt til dem, ville der have været en risiko for, at vi blev overhalet af holdene under os, hvis de samtidig vandt. Så kunne det være blevet kriminelt, siger Kasper Adelfred.

Der er ikke sat dato på, hvornår den nye sæson starter. Nogle hold skal spille om oprykning helt hen til omkring 1. juli, og turneringen plejer at starte i weekenden uge 31. Kasper Adelfred forventer, at vi skal hen i uge 33, før bolden igen ruller med spil om points.

Den aflyste turnering ville være afsluttet med sidste runde i dag, lørdag 6. juni.

Luk